Melyik Pillangó Szimpatikus Számodra? Választásodnak Mély Pszichológiai Okai Vannak:

Ez az egyszerű személyiségteszt elárul valamit a tudatalattinkról és arról, hogyan viszonyulunk másokhoz. A tesztet elvégezni nagyon egyszerű, mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egy pillangót, aszerint, hogy melyiknek a mintázata ragadja meg a figyelmedet a leginkább. Mindegyik kép tartalmaz egy-egy szimbolikus jelentést.

 

1. számú pillangó

 

Ha az egyes számú pillangót választottad, akkor őszinte és szeretetteljes ember vagy, aki mindig őszinte érdeklődést mutatnak mások iránt. Társaságkedvelő és nyitott vagy az új dolgokra, azaz olyan barát, akit mindenki szeretne magának.

 

2-es számú pillangó

 

Ha a kettes számú pillangót választottad, akkor érdekes ember vagy, de gyakran nem tudod értékelni eléggé önmagadat. A kételyek és a félénkség nem engedik, hogy a legjobb önmagadat kifejezd.

 

3-as számú pillangó

 

Ha a hármas számú pillangót választottad, szenvedélyes és érzelmes vagy, de nagyon rendmániás is. Sajnos nem mindig vagy képes megfelelően kommunikálni a belső világodat, ami félreértésekhez vezethet.

 

4-es számú pillangó

 

A négyes számú pillangó szimbolikája azt jelenti, hogy olyan ember vagy, aki fél kifejezni az érzéseit. Nagyon gyakran hallgatsz, vagy a meditációra hagyatkozol. A kudarctól való félelem azonban nem fékezheti meg önmegvalósítási ösztönödet, mert hosszú távon negatívan befolyásolhatja a fizikai és érzelmi egészségedet.

 

5-ös számú pillangó

 

Ha az ötös számú pillangót választottad, akkor a gyermeki oldalad érvényesül benned, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy hajlamos vagy úgy viselkedni, mint a gyerekek. Ne értsd félre, ez nem feltétlenül negatív dolog, elvégre sokak szerint ez a könnyed mentalitás a hosszú élet egyik titka. Valószínűleg gyermekkorodban sem tudtad teljesen kifejezni az érzéseidet, ezért azt javasoljuk, hogy próbáld meg ismételgetni magadban (és ezzel a tudatalattidba vésni), hogy erős ember vagy, és megérdemled, hogy boldog és sikeres legyél.

 

6-os számú pillangó

 

Ha a hatos pillangót választottad, az azt jelenti hogy kiszámíthatatlan ember vagy, aki néhány perc alatt képese meggondolni magát. Néha nagyon aktív vagy, máskor szuper lusta és ezt csak az szabályozza, hogy mennyire vagy invesztált a témában. Előfordul, hogy érzékenységed arra késztet, hogy csendes helyekre menj, és a világtól elzárkózz. Ezek a szünetek jók az elmélkedésre, és ennek hála a mentális egészséged is az egyik legkiegyensúlyozottabb.

 

7-es számú pillangó

 

Ha a hetes pillangót választottad, az azt jelenti hogy gyanakvó ember vagy, aki nehezen nyílik meg mások előtt. Ez sajnos nem segít abban, hogy társaságkedvelő legyél. Ne feledd, hogy nem élhetsz túl magányosan, mert az emberi kapcsolatok a kulcsa annak, hogy jól érezd magad.

 

8-as számú pillangó

 

Ha a nyolcas pillangót választottad, akkor társasági típusú vagy, aki szereti a szórakozást, a baráti társaságot és az élet élvezetét. Nem tudsz távol maradni másoktól, te vagy a társaság lelke, és szükséged van az állandó érzelmekre.

Melyik Pillangó Szimpatikus Számodra Választásodnak Mély Pszichológiai Okai Vannak(1)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!