Melyik Maszkot Hordanád Legszívesebben? Választásod Felfedi A Legmélyebb Titkodat:

A velencei karneválon viselt velencei maszkok számos különböző dolgot szimbolizálnak. Egyesek szerint a szabadságot, mások szerint a névtelenséget jelképezik. Úgy is tekinthetünk rájuk, mint arra, hogy egy rövid időre elmeneküljünk az élet valóságától.

 

A mai cikkben kiválasztottunk néhányat, amik tiszta és érthető szimbolikát tartalmaznak. Válassz ki egymaszkot a képen láthatóak közül, és olvasd el a hozzá tartozó profilt!

 

Maszk 1

 

Látszólag szilárd, bátor ember vagy, aki képes szembenézni azokkal a nehézségekkel, amelyeket az élet útjába állít. Valójában az is vagy, de néha ez nyomaszt téged. Nemcsak, hogy nem tudsz senkire sem támaszkodni, de minden melletted élőnek segítesz a problémák megoldásában és a felelősség könnyítésében.

 

Amit rejtegetsz, az a vágy, hogy néha legyen egy váll, amire támaszkodhatsz, és a nagy fáradtság, ami előjön, ha egy pillanatra megállsz gondolkodni. Ha a legtöbbet adod magadból másoknak, ha pazarolod magad, ha általában feláldozod magad, és mindig mások igényeit helyezed a sajátod fölé, az azzal a veszéllyel jár, hogy minden energiádat elfogyasztod mások szolgálatában.

 

Ne feledkezz meg magadról. Önmagad szeretete és gondozása a legkönnyebb módja annak, hogy szeress és gondoskodj másokról is.

 

Maszk 2

 

Látszólag határozottan napfényes elképzelésekkel rendelkezel, mindig pozitív és jó hangulatú vagy. Nagylelkű, segítőkész, vidám vagy, és képes vagy felvidítani bárkit, aki rosszkedvű vagy szomorú pillanatot él át. Amit rejtegetsz, és amit keveseknek adatik meg, hogy lássanak, az a rendkívüli érzékenységed, ami gyakran a szomorúság, a tanácstalanság oka.

 

Hosszú és fájdalmas volt az út, amely veleszületett félénkségedből arra vezetett, hogy az legyél, amit mások látnak benned. Megtapasztaltad az önmagadba vetett bizalmatlanságot, a bizonytalanságot, ami valószínűleg egy nehéz, eseménytelen gyermekkor hatása. De ma már igazán okos ember vagy, higgy jobban magadban! Nem látod, hogy sokan imádnak téged?

 

Maszk 3

 

Mindig nagyon szervezett, hatékony, és felelős vagy a saját és gyakran mások tetteiért is. Az erő és a bátorság megmutatása a prioritások közé tartozik az életedben. Úgy érzed, tartozol ezzel szeretteidnek, azoknak, akik bíznak benned.

 

Amit rejtegetsz az a gyengédség iránti igényed. A vágy, hogy valaki csak úgy kézen fogjon, és azt mondja: “Oké, csináljuk együtt. ” Sírni. Jót sírni azoknak, akik felszabadítanak és vigasztalnak. Ne félj megmutatni ezeket a szükségleteidet, talán van valaki, aki csak arra vár, hogy képes legyen kielégíteni őket.

 

Maszk 4

 

Szenvedélyes ember vagy, szereted a művészetet annak minden formájában. Figyelemre méltó bölcsesség is jellemez téged, ezért sokan fordulnak hozzád ötletekért, tanácsért többé-kevésbé lényeges problémákban.

 

Amit rejtegetsz, az az erős magányérzet. Tudod, hogy szeretnek, tisztelnek, megbecsülnek, de vannak benned olyan hiányok, amelyeket semmi és senki nem tud betölteni.

 

Ezek valószínűleg “ősi” szükségletek, vagy az a különbség, amit érzékelsz a csodálatos belső világod és a mai valóság között meztelenül és nyersen. Nehéznek tűnik megtalálni azokat az embereket, akik hozzád hasonlóan éreznek, de próbálj meg bízni másokban. Hallgass meg mások mély gondolatait is, és próbáld megérteni őket. Talán rájössz, hogy a tiéd mellett vannak más hasonló lelkek is.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!