Melyik Kép NEM Egy Családot Ábrázol? A Választásod Rengeteget Elárul Rólad:

Nézd meg közelebbről a fenti képet. Szerinted melyik család nem valódi? Ne gondolkodj túl sokáig, hallgass itt a megérzésedre. Ha végeztél, görgess lejjebb, hogy megnézd, jól tippeltél-e, és megtudj egy kicsit többet önmagadról is.

 

1.

 

Ha a válaszod az 1-es család, akkor valószínűleg nem vagy családcentrikus ember – legalábbis a hagyományos értelemben nem. A barátaidat igazi családodként kezeled, és a segítségük boldoggá tesz. Mindig arra törekszel, hogy mindenki életébe valami jót vigyél. Talán erős apafigura nélkül nőttél fel, ezért mindig mindent megteszel, hogy ott legyél azok számára, akiknek szükségük van rád – ahogyan édesanyád is tette.

 

Lehet, hogy ez a család nem a legboldogabb, de attól még igazi család. Az anya láthatóan törődik a gyermekével, fogja a kezét, és megvédi őt a nemtörődöm apától. Nem akarod, hogy mások is úgy nőjenek fel, mint te, ezért választottad ezt a családot a hamisnak.

 

2.

 

Ha a válaszod a 2. család, akkor erősen családcentrikus vagy – semmi sem fontosabb számodra a családodnál. Hiszel a stabil és tartós, bizalmon és elkötelezettségen alapuló kapcsolatok kiépítésében. A családod igényeit helyezed előtérbe, néha még a sajátjaidat is figyelmen kívül hagyod, ha ez azt jelenti, hogy boldoggá teheted a szeretteidet.

 

Bizonyára észrevetted, hogy a képen látható emberek nem igazán tűnnek családnak. A felnőttek nem figyelnek a gyerekre, és a gyerek sem próbálja fogni a kezüket – akár egy csapat idegen is lehet, akik együtt sétálnak. Igazi családos ember lévén, rögtön kiszúrtad a hamis családot.

 

3.

 

Ha a válaszod a 3. család, akkor valószínűleg diszfunkcionális családból származol. A traumatikus gyermekkorod miatt nehezen bízol meg az emberekben. Szorongsz, és a másokkal való érintkezés gyakran kihívást jelent számodra. Állandóan aggódsz a jövő miatt, hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat.

 

A képen látható emberek szerető, boldog családnak tűnnek. Ők egy igazi család. A szülők szinte ölelkeznek séta közben, és az apa fogja a gyerek kezét. Az, hogy diszfunkcionális családban nőttél fel, bizonyos módon formálta a nézeteidet, és gyanakvóvá tesz az egészséges kapcsolatokkal szemben. Nem hiszed, hogy ilyesmi valóban létezik, ezért választottad ezt a családot hamisnak.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!