Melyik Kép A Legszimpatikusabb? A Képek Közti Apró Különbségek Jelentősége Nagyobb Mint Gondolnád!

A személyiségtesztek képesek egész belső világunkat megmutatni egyszerűen egy adott képen keresztül. Ezek lehetnek rajzok, kétoldalas pillanatképek, de akár absztrakt fényképek is; attól függően, hogy mit látunk először, a kiválasztott kép feltárja a személyiségünket. A Los Angeles-i Egyetem tanulmánya szerint kilenc embertípus létezik: maximalista és gondolkodó, hűséges és függő, kihívó, gondviselő és segítő, lelkes és extrovertált, individualista és introvertált, kutató és alkotó, hűséges és sikeres, valamint béketeremtő és csendes. Mit gondolsz, te melyik vagy? Bizonyára már tudod.

 

Mai cikkünkben a fenti képet fogjuk felhasználni az elemzésünkhöz: mint látod, a képen egy hold és a tenger van. Nyilvánvaló, hogy mind a négy metszetben van legalább egy olyan részlet, ami megkülönbözteti az egyik képet a másiktól: a hold lehet inkább balra vagy jobbra, és a tengeren lehet magas vagy alacsony a hullámzás.

 

Melyik kép esztétikája tetszik a leginkább? Úgy gondolod, hogy már megvan? Akkor nézd meg, hogy a választásod mit árul el rólad!

1. Az 1-es számú rajz

 

Ezt a képet a válaszadók 20%-a választotta, és a jelentése igazán különleges. A hold jobbra van, a tenger pedig nyugodt, ami nagyon világosan jelzi, hogy ki is vagy valójában: az alkotás iránti vágyaid végtelenek. Már kiskorod óta rájöttél, hogy túláradó fantáziád van; álmaid és jövőbeli terveid hatalmasak, így a teljesítendő vágyaid minden nap elárasztják elmédet. Nem nyugszol, amíg el nem éred a céljaidat.

 

Még ha fantáziadús is vagy, az igazság az, hogy nagyon figyelsz mindenre, aminek köze van a való világhoz. Több mint eléggé tudod, hogy mi a fontos a jövőd szempontjából, ezért az életed minden szakaszában ennek megfelelően cselekszel. Ha szerelemről és barátságról van szó, nem szereted a változásokat, ezért hosszú éveken át ugyanaz a partnered, és ha barátságokat is kötsz, azok egy életen át tartanak. Nagy terveid vannak a jövőddel kapcsolatban: a vágyad, hogy alternatív vállalkozásba kezdj, lehetővé teszi számodra, hogy sikeres legyél.

 

2. A 2. számú rajz

 

10-ből 3 ember ezt a képet választja, mint ami a leginkább hat rájuk. Ezek a vonások erős személyiséget jelölnek, akit elképzelhetetlenül befolyásolnak az érzések: általában egy döntés meghozatalakor erősen mérlegelik, hogy mit mond a szívük. Őszinték, nagylelkűek és kedvesek, számíthatnak arra, hogy hozzájuk hasonló emberekkel találkoznak, ami valójában nagyon boldoggá teszi őket. A változásokat szívesen látják az életükben, de csak akkor fogadják el, ha azok valamilyen előnnyel járnak.

 

Amikor minden reggel felkelnek, ez a gondolat szállja meg az elméjüket: “Ha minden nap boldog akarok maradni, akkor addig kell küzdenem, amíg nem sikerül. ” A rutinjuk évek óta ugyanaz: ugyanazok a barátik, ugyanazokban az éttermekben vacsoráznak, és még a hétvégén is meglátogatják a nagyszülőket a szokásos módon. Szeretnek mosolyt csalni az emberek arcára, mert úgy gondolják, hogy a boldogság a világuk motorja. Lehet, hogy kissé megbízhatatlanok, de ha elsajátítják ezt a képességet, senki sem állíthatja meg őket.

 

3. A 3-as számú rajz

 

Ha a 3-as számú képet választottad, akkor az emberek 15%-a osztja a nézeteidet. Mit jelent ez a kép a bal oldali holddal és az alacsony hullámokkal? Azt, hogy szükséged van szellemi stimulációra. Mindig is átlagon felüli intelligenciával rendelkeztél, ezért kísértésbe estél, hogy növeld azt tudományos cikkekkel, nagyszerű szerzők irodalmi műveivel, sőt logikai problémák megoldásával. Éles elméd semmiben sem marad le semmiről, és kiváló intuíciód már sok problémából kihúzott téged.

 

Ami a szociális életedet illeti, hatalmas baráti társaságod van, de igazából, ha munkáról van szó, inkább egyedül csinálod (úgy gondolod, sokkal jobb lesz az eredmény, ha senki sem zavar). Néha irigységet érzel mások sikerei iránt, sőt, néha dühös leszel, ha valaki jobban csinál valamit, mint te, de ha jobban belegondolsz, megérted, hogy keményen meg kell dolgoznod azért, hogy elérd ezt a szintet. Nagy tehetséged van, amikor beszélsz és vitatkozol, ezért minden embert át tudsz állítani az oldaladra, aki hajlandó meghallgatni…

 

4. A 4. számú rajz

 

Ezen képnek 35%-os a választási aránya! Ez nem kevés, hiszen a jelentése látványos. Számodra a nyugalom és a türelem a mindennapi életed két alapvető szempontja: mindig igyekszel nagyon higgadtan venni a dolgokat, különösen minden döntésedet, hogy a válaszod a legelőnyösebb legyen számodra. A kíváncsiság az egyik legfőbb erényed: szükséged van arra, hogy mindenről tudj, ami körülvesz.

 

Szeretsz szórakozni a barátaiddal, bár a pároddal töltött estéket sem veted meg. Energiakészleteid óriásiak, ezért mindig szeretnél valamit csinálni: egy kirándulás a hegyekbe, de még az olyan extrém tevékenységek is a kedvenceid közé tartoznak, mint a bungee jumping vagy a rafting. Az ilyen felpezsdítő napok után szükséged van a pihenésre, ezért ne habozz a szeretteiddel együtt pihenni.

Melyik Kép A Legszimpatikusabb A Képek Közti Apró Különbségek Jelentősége Nagyobb Mint Gondolnád!

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!