Melyik Kártyával Rezonálsz Leginkább? Választásod Segíthet Jobban Megérteni A Tudatalattidat:

Ha tudatában vagy mindazoknak a dolgoknak, amelyek a tudatalattidban rejtőznek, annak elképzelhetetlen előnyei vannak számodra. Önmagad megfigyelőjeként felfedezheted mindazokat a dolgokat, amelyeket még integrálnod kell, ezáltal tudatos tervet dolgozhatsz ki a fejlődésed számára. Az ilyen tudatos fejlődés, össze sem hasonlítható egy átlagos ember életútjával. Az egyik olyan, mintha a sötétben tapogatóznál, míg a másiknál mintha egy autópályán száguldanál. Figyelmeztetlek azonban, hogy a tudatalattink és a felszíni gondolataink egyesítése nem könnyű feladat. Gyakran fogsz ellentmondásokba keveredni, mivel az egód szereti védeni magát.

 

Válassz egy kártyát, amely segít az önfelfedezési folyamatodban

 

Ha az 1-est választottad

 

Nagyon nehezen érted meg magad, mivel sokszor nem is tudod igazán, hogy mi történik veled. Gyakran a szomorúság és a harag két végletében mozogsz.

 

Fontos, hogy elkezdj dolgozni magadon, és felismerd,  hogy mi jár a fejedben, amikor elengeded magadat és hagyod a gondolataidat szárnyalni.

 

Meg kell tudnod figyelni, mikor bánsz rosszul magaddal, mikor tör rád hirtelen harag, mikor merülsz el a szomorúságban, vagy mikor jön a keserűség, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt szeretted volna. Tudatosnak kell lenned, és erőltetned kell magadat, hogy elemezd a gondolataidat és eredetüket, ahogyan megjelennek a fejedben. Ha ezt megteszed, az a személyes felszabadulás nagyszerű első lépése.

 

Ha a 2. lehetőséget választottad

 

Olyan típusú ember vagy, akinek az érzelmei néha átveszik az irányítást, és ez miatt képes vagy bántani másokat, amikor szomorú, vagy dühös vagy. Nem szabad hagynod azonban, hogy a gondolataid kicsússzanak az irányításod alól. Ha igazán boldog akarsz lenni, akkor ébernek kell lenned. 

 

A pozitív oldaladat kell előtérbe helyezned, ha át akarsz lendülni az önfejlődésed legnehezebb részein. Fontos, hogy az új dolgokat és a tanulságokat alázatos szívvel fogadd, és a gőgösség mérgét pedig taszítsd el magadtól. Ha ezt sikerül elérned, akkor már csak csendre és békére van szükséged ahhoz, hogy ugrásszerű fejlődésen menj keresztül, és a lehető legjobb önmagaddá váljál.

 

Ha a 3-as számot választottad

 

A legnagyobb kihívásod az, hogy időnként nehezen teszel különbséget aközött, hogy mit akar a szíved és mit akar a fejed. Ha túl akarsz lendülni ezen az akadályon, ahhoz meg kell gyógyítanod néhány mély sérülést, és levetkőznöd azt a szokást, hogy mindig mást hibáztatsz a problémáidért.

 

Ha képes vagy vállalni a felelősséget a tetteidért, akkor a tudatalattid is rögtön nyitott könyvé fog válni a számodra. Ez segíteni fog tisztázni sok minden az életedben, például a haragot, a szomorúságot, a keserűséget, sőt még a gyűlöletet is. Ha ezeket képes vagy egyenként leküzdeni és kezelni, akkor a lehető legjobb önmagaddá fogsz válni.

Melyik Kártyával Rezonálsz Leginkább Választásod Segíthet Jobban Megérteni A Tudatalattidat

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!