Melyik Hologram A Legszimpatikusabb Számodra? A Választásod Felfedi A Vágyad Elérésének Legjobb Módját:

A világ, amelyben nap mint nap élünk, rezgési frekvenciák kölcsönhatására bontható.

 

Például, amikor a piros színt látod, valójában a ~ 430-480THz rezgési frekvenciát látod. Amikor a G hangot (a hegedű legmélyebb hangját) játszod, valójában ~196 Hz rezgési frekvenciát bocsátasz ki. Még a szagolt dolgokat is kezdjük tudományos szempontból (kitaláltad) rezgési frekvenciáknak tekinteni.

 

Ha tehát a rezgési frekvenciák hatással lehetnek arra, hogy hogyan látunk, hallunk vagy szaglunk, akkor ez azt is jelentheti, hogy ezek a frekvenciák hasznos információkkal szolgálhatnak a jelenlegi állapotunkról.

 

Ebben a gyakorlatban a vizuális érzékünket fogjuk felhasználni arra, hogy egy rezgési frekvenciát lefordítsunk egy olyan nyelvre (vagy “hologramra”), amelyet megérthetünk.

 

A teszt:

  1. Először is ülj egyenesen, és vegyél egy mély lélegzetet. Tartsd bent három másodpercig… most engedd ki.
  2. Ismételd meg ezt háromszor, tartsd bent a levegőt, és lassan engedd ki.
  3. Miközben továbbra is a lélegzetedre koncentrálsz, gondolj az életed egy olyan elemére, amellyel kapcsolatban szeretnél tisztán látni. Ez lehet valami, ami zavar, egy nagy döntés, amit meg kell hoznod, vagy egyszerűen csak egy általános szándék. Van valami? Remek!
  4. Most, miközben ezt a gondolatot a fejedben tartod, nézd meg a fent látható 8 képet.
  5. Melyikhez vonzódsz most leginkább? Van egy? Most jegyezd meg ezt a számot, mivel ez az adott gondolat/helyzet rezgéshologramja.
  6. Most görgess lefelé, hogy megtaláld az alábbi megfelelő számot, és megtudod, mit jelent számodra ez a konkrét rezgéshologram!

 

#1. Felhatalmazás

 

Szabadságra vágysz, de félsz a vele járó felelősségtől. Megrémít a gondolat, hogy egyedül kell előrehaladnod. Megkérdezed magadtól, hogy képes vagy-e erre, vagy esetleg úgy gondolod, hogy az álmod túlságosan is erőltetett.

 

‘Ki vagyok én, hogy ilyesmire vállalkozzak?!’. A gondolat lassan kúszik feléd, és kétségeket ébreszt benned. Ne menekülj tovább a félelmeid elől. Csak fogadd el, hogy ott vannak. Fogadd el őket, akárcsak a véget nem érő lehetőségeket, amelyek a rendelkezésedre állnak. Sugározd ki azt, aki vagy!

 

A felhatalmazás frekvenciája emlékeztet arra, hogy már most is páratlan erővel rendelkezel.

 

#2. Lendület

 

Nagy lépést tervezel tenni az életedben, és csak a megfelelő pillanatra vársz. Úgy érzed, hogy türelmesnek kell lenned, és várnod kell a lehetőségre, mintha pontosan arra a pillanatra készülnél, amikor ugrani fogsz.

 

De ez bizonytalanságérzetet kelt benned. Mikor tudod, hogy mikor jön el a pontos pillanat? Honnan tudod, hogy nem vagy túl korán? Honnan tudod, hogy nem fogsz túl későn ugrani? Az a fontos, hogy ne hagyd, hogy a félelmed legyőzzön, és vedd rá magad, hogy bízz az intuíciódban.

 

De légy óvatos. Ne engedd meg magadnak, hogy túl sokáig várakozva biztonságos állapotban maradj. Minden a lendülettől függ. Maradj kapcsolatban az érzéseiddel.

 

A Lendület frekvenciája segít megtalálni a megfelelő időzítést, hogy eldönthesd a következő lépésedet.

 

#3. Győzelem

 

Hányszor mondtad már magadnak, hogy “már majdnem megvolt”? Megvoltak a válaszok, a kirakójáték teljes volt, és minden reményed és vágyad arra az egy fontos pillanatra volt hangolva.

 

Minden rendben volt, egészen magáig az igazság pillanatáig. Át kellett volna venned az irányítást, de nem tetted. Valami visszatartott a céltól, és a legdöntőbb pillanatban láttad magadat elbukni. Ezt mindannyian felismerjük, de az különböztet meg minket, hogy hogyan kezeljük.

 

A győzelem és a vereség ugyanannak az éremnek a két oldala, és te határozod meg, hogy melyik oldalra koncentrálsz. Kitartás kell ahhoz, hogy elérjünk valamit, de legalább ugyanennyi bátorság kell ahhoz is, hogy egy kudarc után újra talpra álljunk.

 

Vedd észre, hogy senki sem bukik meg, amíg a tapasztalatból levonja a tanulságot. Légy büszke magadra és érezd az erődet! Legyél büszke arra, hogy megpróbáltál valamit. Győzd meg magad arról, hogy legközelebb sikerülni fog.

 

A Győzelem frekvenciája erőt ad ahhoz, hogy a fontos pillanatokban higgy magadban.

 

#4. Felvilágosodás

 

Mennyire szeretnéd megvalósítani az álmaidat? Hányszor próbáltad már? Milyen lépéseket tettél eddig? Gyakran érzed, hogy közel vagy hozzá, mégis valami megakadályoz abban, hogy megvalósítsd.

 

Minden ott van, mégsem birtokolod. Úgy tűnik, hogy mindig van egy “de” – “de még annyi mindent kell tanulnom”; “de még annyi mindent kell feldolgoznom”; “de még erre vagy arra van szükségem”. Itt az ideje, hogy elengedjük ezeket a szabotőröket. Bármilyen furcsa vagy nehéz is egy döntés, nem kerülheted el, hogy a szívedre hallgass.

 

Bármit is akarsz, nem lehet megtervezni vagy spontán kitalálni, ezért engedd el az irányítást és ugorj! Meg fogsz lepődni, milyen hatalmas erőt hordozol magadban. Túl fogsz lépni mindenféle korláton.

 

Csak ugorj, kockáztass és add át magad az igazi önmagadnak. Semmi sem romolhat el, amíg kapcsolatban maradsz az érzéseiddel.

 

A felvilágosodás frekvenciája segít elengedni az irányítást, és segít elnavigálni a valódi önmagad irányába.

 

#5. Kitartás

 

Elkezdtél egy folyamatot, és minél tovább tart, annál nehezebbé válik. Nem számítottál arra, hogy ennyi idődbe és energiádba fog kerülni.

 

Közben mindenféle gondolatok játszadoznak az elmédben, és elvonják a figyelmedet a célodról. Vajon jól csinálom? Így kell ennek lennie? Van más út is? Van más megoldás? Megvan bennem, ami kell? Meg tudom ezt csinálni?

 

Amikor elkezdesz egy folyamatot, egy bizonyos ponton eljutsz ebbe a fázisba, és fontos, hogy folytasd. Ne engedj a kétségeidnek – folytasd tovább. Fogadd el az ellenállást, amit érzel.

 

Ez mind része annak a változásnak, amit létre akarsz hozni. Ne engedd meg magadnak, hogy megzavarodj és feladd, mert akkor a múltból adsz jelet a nem kívánt ismétlődésre. Utasítsd el a kifogásokat és mutass kitartást.

 

Amikor a folyamatot a végére viszed, utólag hálás leszel. A kitartás gyakorisága erőt ad ahhoz, hogy a nehéz fázisokban is folytasd, és ne törődj a feladás kísértésével.

 

#6. Hitelesség

 

A változás folyamatában vagy, és a hitelesség a megoldás. Kihívás előtt állsz, hogy kapcsolatba lépj azzal, aki valójában vagy, és ez megköveteli, hogy elengedd az uralkodó véleményeket.

 

 

Ebben az időszakban fontos, hogy ne csak kövessed a példát, hanem inkább foglalj állást, és döntsd el a saját irányodat, ahelyett, hogy azt másolod, amit mások mondanak vagy tesznek.

 

A hitelesség azt jelenti, hogy egyedülálló vagy, ezért ne próbálj olyasvalaki lenni, aki nem vagy. Mozogj a saját erődből, a saját igazságodból kiindulva, és ne várj jóváhagyást valaki mástól ahhoz, hogy azt tedd, amit érzel.

 

A hitelesség frekvenciája segít abban, hogy higgy magadban, és elengedd az alkalmazkodó viselkedésre való hajlamot.

 

#7. Érzékenység

 

Olyan tudatossági szintre emelkedsz, amely túlmutat az értelem határain. Érzékenységed a kívülről érkező ösztönzésekből nő: utasításokból, inspirációkból és másoktól érkező érzelmekből.

 

Úgy érzed, mintha érzékeid kiélesednének, ami lehetővé teszi, hogy még tisztábban lásd a dolgok valóságát. Ezzel az érzékenységgel felelősség is jár, mert másoknál gyorsabban meg tudod ragadni a helyzeteket, fel tudsz készülni az eseményekre, és előre látod az ellentétes erőket.

 

Értsd meg, hogy fontos az is, hogy megmutasd az érzékenységedet, és ne rejtsd el mindezt magadban. Senki nem nyer semmit, ha hallgatsz azokban a pillanatokban, amikor az intuíciód azt mondja, hogy a hallgatás nem a helyes út.

 

Merj önmagad lenni, mutasd ki a sebezhetőségedet, és őszintén oszd meg, amit érzel. Mások is profitálhatnak a meglátásaidból, és ha ez szívből jön, nem árthatsz másoknak.

 

Az érzékenység frekvenciája segít abban, hogy szélesebb perspektívára tegyél szert, és lehetővé teszi, hogy nyitottabb legyél.

 

#8. Mozgás

 

Néha úgy érzed, hogy valami olyan dolog történik benned, ami cselekvésre késztet. Megérint egy mély belső vágy, és egyszerűen tenned kell érte valamit.

 

Olyan érzés, mintha mély álomból ébrednél, mintha valami vagy valaki arra kényszerítene, hogy megtedd azt, amiért idejöttél. Fontos, hogy komolyan vedd ezeket az inspirációkat, mert ez azt jelenti, hogy emlékeztetnek a hivatásodra.

 

Apró dolgok, például egy beszélgetés, egy zeneszám vagy valami, amit a médián vagy a környezeteden keresztül kapsz, késztethetnek erre. Ragadd meg ezeket a pillanatokat, hogy megtedd, amit tenned kell.

 

A lelked mozgásért kiált, úgyhogy indulj el! Ne halogass semmit holnapra, mert ez az, amire vártál.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!