Melyik Hegyhez Mennél El Kirándulni Legszívesebben? Választásod Felfedi, Hogy Mire Vágysz Az Életben:

A választásod elárulhat valamit rólad!

 

“A” hegy

 

Vágysz a növekedésre, a terjeszkedésre és annak minden dicsőségére. Talán a lelked kicsit belefáradt a monoton és hétköznapi dolgokba, de az élet még sok mindent tartogat számodra. Életpályád termékeny és sok lehetőséget rejt magában, de talán eddig nehezen tudtad elképzelni, hogyan tudnád a legtöbbet kihozni ebből a bőségből.

 

Szeretnéd felszabadítani magad. Minden szabadság, amire vágysz, benned van. Távolíts el minden zavaró tényezőt, és engedd meg magadnak, hogy álmodj. Tudod, hogy megteheted, amit akarsz, de hagyod, hogy az elméd megakadályozza, hogy ezt elhidd.

 

“B” hegy

 

Úgy döntöttél, hogy egy mitikus hegységben jársz, ahol mindennek, és mindenkinek varázslatos képessége van arra, hogy bármit manifesztáljon, amit csak akar. Talán már megkaptad életedben, hogy kicsit földhözragadtabbnak kéne lenned. Mit gondolsz, ki vagy te? Tényleg azt hitted, hogy képes vagy rá?

 

Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor le kell szállnunk a földre. De a reménytelen élet igazán szomorú. A tudatalattid nem véletlenül törekszik arra, hogy ebben a misztikus kék hegységben járjon. Néha az életet nem lehet forintban, dollárban vagy euróban mérni.

 

“C” hegy

 

Csak kevesen választjátok ezt a hegyvonulatot. Ezek a meredek sziklák, mély szakadékok és sötét árnyékok csak a bátraknak valók. Te bátor vagy. Oroszlánszíved van.

 

Egy új időszak közeledik, amely miatt egyre jobban megérted majd, hogy ki vagy és miért vagy olyan különleges. Lehet, hogy időbe telik, de vannak dolgok, amelyeket nem lehet siettetni.

 

“D” hegy

 

A béke és a nyugalom hegyét választottad. Talán ez egy tudatalatti kérés a elmédtől, hogy “lassíts”, hogy több időt szánj magadra, hogy imádkozz és meditálj. Vagy talán már most is ezt teszed? Ha igen, akkor ez annak a jele, hogy erőfeszítéseid működnek, te pedig a helyes irányba fejlődsz és mélyülsz.

 

Ez időbe telhet. Engedd, hogy a szemed kövesse a hegyeket, azok azt sugallják, hogy “a sarkon túl” megtalálod a szépségüket. Minél mélyebbre mész az imáidban vagy meditációidban, annál meglepőbb az ajándék, ami vár rád. Maradj türelmes, ne feledd, hogy az időnek itt nincs jelentősége.

Melyik Hegyhez Mennél El Kirándulni Legszívesebben Választásod Felfedi, Hogy Mire Vágysz Az Életben

Új Cikkek: