Melyik Fát Ültetnéd El A Kertedbe? Választásod Felfedi, Hogy Melyik Érzelem A Legfontosabb Az Életedben:

Az érzelmek összetettek. Hányszor érezted már egyszerre boldognak és borzasztóan szomorúnak magad? Talán akkor, amikor legutóbb elbúcsúztál valakitől, akit szerettél, mert elváltak útjaitok, hogy megvalósítsa az álmait.

 

Mindannyian hajlamosak vagyunk azonban bizonyos típusú érzelmekre. Az érzelmek adnak nekünk emberséget, és bár gyakran elkövetjük azt a hibát, hogy negatív és pozitív érzelmekre osztjuk őket, mindegyik szükséges és értékes. Ha egy érzelem uralkodik rajtad, az persze nem jelenti azt, hogy nem tudsz másokat is érezni, egyszerűen csak hajlamos vagy rá, egy bizonyos módon fogd fel a dolgokat. Ez is változhat az évek során, önmagunk fejlődésével.

 

Milyen érzelem uralja most az életedet Válassz egy fát, hogy megtudd!

 

1. Melankólia

 

Ha az első fát választottad, az azért van, mert olyan ember vagy, aki hajlamos a melankóliára. Néha azon kapod magad, hogy azt mondogatod: “régen minden jobb volt”. Még ha optimistán is tekintesz az életre, nem tudsz nem nosztalgiázni, amikor visszatekintesz, nagyon szeretnél visszamenni azokhoz a régi pillanatokhoz. A jövőről való gondolkodás hajlamos elbizonytalanítani téged. A nagy kihívásod az, hogy megtanulj többet élni a jelenben.

 

2. Lelkesedés

 

Ha a második fát választottad, akkor az az érzelem, ami ural téged, a lelkesedés. Az élet állandó kihívásnak tűnik számodra, és nagyon szeretnél szembenézni vele. Izgatottan várod a kihívásokat, és olyan ember vagy, akinek nagy ereje van ahhoz, hogy leküzdj őket. Néha túlságosan is magával ragad ez a benned uralkodó energia, és kissé elhamarkodottan hozhatsz döntéseket. Az örömökből és a jó humorból azonban sosincs hiányod, és végül általában el is éred, amit akarsz, még akkor is, ha néhányszor zsákutcába futsz és ki kell vándorolnod belőle.

 

3. Szorongás

 

Ha a 3-as fát választottad, akkor az az érzelem, ami ural téged, a szorongás. Tulajdonképpen a fejed egy nagy fogaskerék, ami nem áll meg a mozgásban. Mindenre figyelsz, ami körülötted történik, irányítani akarod a dolgokat és az embereket. Emiatt általában aggódsz és egy kicsit szorongsz. Mindig van valami megoldatlan helyzet körülötted, és ez teret ad az állandó szorongásnak. Meg kell tanulnod, hogy ne cipelj minden felelősséget a válladon. Elvégre csak az életed és a lelked a tiéd – ez az egyetlen dolog, ami felett valóban te rendelkezel.

 

4. Empátia

 

Ha ezt a fát választottad, akkor nagyon empatikus ember vagy. Állandóan más helyébe képzeled magad, ezért komfortos számodra az emberekkel foglalkozni. Ugyanakkor ez olyasvalakivé tesz, aki nagyon változékony: alkalmazkodsz a környezetedhez, de ez néha ahhoz vezet, hogy egy kicsit elnyomod azokat a fontos tulajdonságokat, amelyek azzá tesznek, aki valójában vagy. Kedves ember vagy, jó barát és társ, ennek ellenére néha egy kicsit magányosnak érzed magad. Meg kellene tanulnod egy kicsit többet törődni magaddal is. Ne feledd, hogy nem szabad csak ülnöd és várnod, hogy valaki megtegye helyetted a lépéseket.

Melyik Fát Ültetnéd El A Kertedbe Választásod Felfedi, Hogy Melyik Érzelem A Legfontosabb Az Életedben

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!