Melyik Fát Ültetnéd A Kertedbe? A Döntésednek Nagyobb Jelentősége Van Mint Gondolnád…

Képzelje el, hogy fát kell ültetnie álmai kertjébe. A választásod szorosan összefügg a személyiségeddel. Ahhoz, hogy többet megtudj magadról, csak nézd meg a képet, és válaszd ki azt a fát, amelyiket a legszívesebben ültetnéd el a kertedbe.

 

Ha már választottál:

1-es számú fa

 

Ha úgy döntesz, hogy cédrust ültetsz, akkor kiemelkedő ágainak mérete és szélessége a fenségedet és a spiritualitásodat szimbolizálja. Nagy adakozási vágy van a szívedben, de nem találod a bátorságot, mert nagyon félénk vagy.

 

2-es számú fa

 

Ez a fa a halhatatlanságot szimbolizálja. Még ha erős ember is vagy, néha bizalomra vágysz, hogy magadhoz ölelhess valakit és elengedhesd a világ gondjait akár csak egy rövid időre is.

 

3-as számú fa

 

A füge a bölcsesség fája. Édessége a tudást szimbolizálja, amely megédesíti az életet, és kétségtelenül gazdagságra törekszik, de nem anyagiakban, hanem tapasztalatokban.

 

4-es számú fa

 

A gránátalma a bőséget, a szerelmet és az egészséget szimbolizálja. A benne lévő ízletes gabonafélék a közösség szépségével hozhatók összefüggésbe. Ha ezt a fát választottad a kertedbe, azt jelentheti, hogy nem akarsz egyedül lenni, társaságra, zajra, szórakozásra és örömre vágysz. A barátság értékes számodra.

 

5-ös számú fa

 

A mandulafa a természet újjászületésének és megújulásának titkát rejti, mert tavasszal ez az első fa, amelyik virágzik. Ha ezt a fát választottad, a jelentése a gyümölcséhez kapcsolódik, ez egy olyan titok, amely a külső héj megtörésével tárul fel. Személyiségednek több szintje van, és gyakran különböző arcokat mutathatsz, de mélyen legbelül tudat alatt rejtegeted valódi személyiségedet még önmagad elől is, és ezen a páncélon csak nagyon ritkán sikerül saját magadnak is áttörnöd.

 

6-os számú fa

 

Ez a fa éppen hihetetlen eleganciája miatt képviseli a tükröződő spiritualitást. Ha ezt a fát választottad, az azt jelenti, hogy szereted a művészetet, elegáns ember vagy, és az esztétikum minden más törekvésed fölé kerekedik.

Melyik Fát Ültetnéd A Kertedbe A Döntésednek Nagyobb Jelentősége Van Mint Gondolnád…(2)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!