Melyik Érzelem Dominálja Az Életedet? Válassz Egy Fát És Tudd Meg A Választ:

Hányszor érezted magad egyszerre boldognak és borzasztóan szomorúnak? Mindannyian hajlamosak vagyunk egy bizonyos fajta érzelemre: sokféle érzelemhez ragaszkodunk, de egy jellemez minket. A személyiségtesztek segítenek megérteni az érzelmeinket, a viselkedésformáinkat, és azt, hogy pontosan hogyan viszonyulunk másokhoz. Ez az érdekes teszt feltárja jellemünk egyik oldalát, amelyről tán azt sem tudtuk, hogy létezik.

 

Válassz egy fát, és tudd meg, melyik érzelem dominál benned!

 

1. Melankólia

 

Olyan ember vagy, aki általában melankolikus. Néha azt mondod, hogy “régen minden jobb volt”.

 

Hiába nézel optimistán az életre, ha egyszer visszatekintesz, nem tudod megállni, hogy ne érezz nosztalgiát, és valójában vissza akarsz térni azokhoz a régi pillanatokhoz. A jövőt mindig egy kicsit borongósnak érzed. A nagy kihívásod az, hogy kitaláld, hogyan élhetnéd meg jobban a jelent.

 

2. Lelkesedés

 

Ha a második fát választottad, az érzelem, ami uralkodik rajtad, az a lelkesedés. Számodra az élet állandó kihívásnak tűnik, és őszintén szeretnél szembenézni vele. A kihívások boldoggá tesznek, mert te olyan ember vagy, akinek nagy ereje van ahhoz, hogy teljesítse őket.

 

Néha hagyod, hogy túlságosan magával ragadjon ez a benned uralkodó energia, és előfordulhat, hogy kissé elhamarkodott döntéseket hozol. Azonban soha nem hagyod ki az örömöket és a jó humort, és hosszú távon általában megkapod, amit akarsz, még akkor is, ha néhányszor a falnak kell ütközni érte.

 

3. Szorongás

 

Ha a 3. fát választottad, akkor az az érzelem, ami uralkodik rajtad, a szorongás. Tulajdonképpen a gondolataid egy folyamatosan menetelésben vannak, és soha nem állnak meg. Figyelsz mindenre, ami körülötted történik, vigyázol a dolgokra és az emberekre. Ezért vagy általában aggódó és egy kicsit szorongó.

 

Úgy érezheted, hogy mindig van körülötted valami kényszerhelyzet, ami nincs megoldva, és problémás számodra, hogy ezzel együtt kell élned. Meg kell tanulnod, hogy ne vegyél minden felelősséget a válladra. Végül is csak te vagy a tulajdonosa az életednek, valamint a lelkednek: ez az egyetlen dolog, ami felett valóban te rendelkezel.

 

4. Empátia

 

Ha a negyedik fát választottad, akkor nagyon empatikus ember vagy. Végig mások helyébe képzeled magad, ezért könnyen szót értesz az emberekkel. Ez teszi lehetővé, hogy ugyanakkor valaki nagyon változékony is legyél: alkalmazkodsz a környezetedhez, de ez néha ahhoz vezet, hogy egy kicsit elveszíted a lényegedet.

 

Kedves ember vagy, jó barát és társ. Néha azonban egy kicsit magányosnak érzed magad. Az az érzelem uralkodik rajtad, ami a másokkal való törődéssel kapcsolatos. Meg kell tanulnod, hogy egy kicsit többet törődj magaddal. Ne feledd, hogy nem szabad hátradőlnöd és várnod, hogy valaki megtegye helyetted, amit meg kell tenni.

Melyik Érzelem Dominálja Az Életedet Válassz Egy Fát És Tudd Meg A Választ

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!