Melyik Állatot Láttad Meg Először A Képen? Tanulj Valami Újat Magadról:

Ez az illusztráció bemutatja, hogyan befolyásolják a vizuális érzékeléseinket az előítéleteink és a személyiségjegyeink. Te melyik állatot láttad meg először?

 

Ha a lovat láttad meg először, akkor a nagyravágyók közé tartozol. Vad, szabad és nyers, téged a siker és a szabadság vezérel, bármi történjék is. Soha nem kerülöd el a becsületes munkát, és nem maradsz a küzdelemtől. Kapcsolatban állsz belső éneddel, aki készen áll arra, hogy számon kérjen. Személyiséged példamutató, őszinte és stabil.

Kakas

 

Ha egy kakas volt az első kép, amit láttál, személyiséged fő jellemzője a kitartás. A kakas semmilyen szempontból nem szelíd, gyors, intelligens, kitartó, viszont kis teste ellenére a kakas harcias teremtményekként ismert. Lehet, hogy te is, akárcsak ők, látszólag ártalmatlannak tűnsz, de amikor számít, kevesen vannak, akik úgy tudnak visszavágni, mint te.

 

Rák

 

Kívülről kemény, belülről puha. A rákok arról is ismertek, hogy rendkívül hűségesek. Magától értetődik tehát, hogy ha magadba nézel, rájössz, hogy mindig is hűséges voltál (akár tudsz róla, akár nem). Mindig is a szeretteid igényeit helyezted a sajátod elé, és legvadabb gondolataidban sem jutott eszedbe megcsalni/elárulni azokat, akik bíznak benned.

 

Sáska

 

A sáska az érzékek és a türelem mestere. Képes órákig mozdulatlanul maradni, várni a zsákmányára, és figyelmeztetés nélkül cselekedni, hogy levadássza azt. Ha egy imádkozó sáska volt az első élőlény, amit láttál, akkor erős ösztönökkel rendelkezel. A belső hang irányít téged, és egyértelműen kapcsolatban állsz az igazi éneddel. A bátorságodnak hála nem félsz cselekedni, és ezért gyakran megkapod, amit akarsz. Te vagy a területed ura, és akárcsak a sáskának, neked is van egy harci szellemed, amely belülről irányít.

 

Farkas

 

Egy magányos harcos vagy, aki falkában jár. A farkasok köztudottan falkában élnek, de magányos lények is, akik egyedül, félelem nélkül és vadul vándorolnak. Ha a farkast láttad először, akkor valószínűleg a belső éned is olyan vad és félelem nélküli, mint egy farkasé. Járhatsz a tömegben, de a személyiséged mindig ki fog tűnni. Farkasnak lenni egyszerre lehet felemelő élmény és magányos dolog, de úgy vagy felépítve, hogy mindezt kezelni tudd.

 

Kutya

 

Hűséges, bátor, védelmező és igazán önzetlen – mindenki ismeri a kutyával kapcsolatos tulajdonságokat, de csak nagyon kevesen birtokolják ezeket a tulajdonságokat. Ha a kutya volt az első dolog, amit megláttál, biztos lehetsz benne, hogy azon kevesek közé tartozol, akik egyszerre mindezek lehetnek. Egyszerre lehetsz hűséges, vad, önzetlen, szerető, védelmező és játékos. A világ legritkább és leghihetetlenebb tulajdonságainak keveréke vagy, és nem csoda, hogy mindazok szeretnek, akiknek volt alkalmuk megismerni téged.

 

Sas

 

Vad, szabad és az égnek teremtett sas a természet egyik legnagyobb ragadozója. Ha a sast szúrtad ki először, az azt jelenti, hogy te is koncentráltan és teljes mértékben abba az irányba haladsz, amit szeretnél. Soha nem adod fel a döntéseidet, és ha egyszer elérted a célt, azt, amire a legjobban vágysz az életben, lemerülsz, hogy megragadd, és elrepülj vele, magasan az égben, bárki számára elérhetetlenül.

 

Pillangó

 

A pillangó a szépség és a változás legismertebb szimbóluma. Gubóból átalakulva a természet egyik legelegánsabb teremtménye. Ha a pillangó volt az első dolog, amit megláttál, akkor te is ezeket a tulajdonságokat tükrözöd. Alkalmazkodó vagy, rugalmas, és képes vagy az igényeidnek megfelelően változtatni magad, és mindent meg tudsz tenni, amire szükséged van. Az is előfordulhat, hogy az élet rossz pillanatiban (a gubódban) találod magad, de ne aggódj, megvan benned a személyiség ahhoz, hogy kimozdulj, és azzá a gyönyörű emberré válj, akinek szántak.

 

Galamb

 

A béke és az örök szerelem szimbóluma, a galamb a természet egyik legszebb alkotása. Ha egy galamb volt az első teremtmény, amit megláttál, akkor valószínűleg bölcs lélek vagy. Nyugodt, türelmes, tápláló és önmagaddal békében lévő ember vagy. Ez az egyik legnehezebben elérhető dolog az életben (belső béke), és te ideális helyzetben vagy ahhoz, hogy minimális erőfeszítéssel a te oldaladon elérd a békét. Valaki számára mindig a remény szimbóluma leszel.

 

Melyik Állatot Láttad Meg Először A Képen Tanulj Valami Újat Magadról

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!