Melyik Állatot Fogadnád Örökbe? A Választásod Felfedi, Hogy Mi Okozza A Stresszt Az Életedben:

Tudod, milyen érzés stresszesnek lenni? Hogyne tudnád! Még a legnyugodtabb és legvisszafogottabb emberek sem kerülhetik el, hogy megismerjék a stressz okozta negatív hatásokat az életükben. De tudod, hogy miért vagy stresszes? A mai teszt segít feltárni a stressz eredetét és azt, hogyan küzdhetsz ellene.

 

Nézd meg a képet, és válaszd ki, melyik állatot fogadnád örökbe.

 

Ha a tigrist választod

 

A stresszt az unalom és a rutin okozza. A tigris olyan állat, amely sok energiát használ fel, és tudat alatt te is ezt szeretnéd tenni. Unatkozol, mert az életed olyan üresnek tűnik, és nincs benne semmi izgalmas. Keress egy hobbit, kezdj el tanulni valami újat, vagy válts egy másik területre. Ezek érdekesebbé teszik az életedet!

 

Ha a kiskutyát választod

 

A munka a stressz fő forrása. A kutyák köztudottan az ember leghűségesebb háziállatai és legjobb barátai, és hozzájuk hasonlóan te is egy nagyon hűséges és felelősségteljes ember vagy, aki kész a teljes kimerülésig dolgozni. Néha hajlamos vagy túlhajszolni magad, aminek az az eredménye, hogy stresszes leszel. Meg kell tanulnod élvezni, amit csinálsz, de közben pihenni és kikapcsolódni is. Nem dolgozhatsz állandóan!

 

Ha a hörcsögöt választod

 

A stresszt elsősorban a nehéz idők gondolata okozza nálad. Nagyon aggódsz minden egyes apró (vélt vagy valós) problémán, és ez miatt a stressz szinte már fojtogat. Tölts több időt azokkal az emberekkel, akik mellett jól érzed magad. Ez lehetővé teszi, hogy eltereld a figyelmedet a mindennapi rutinról, és a kellemetlen gondolatokról.

 

Ha a teknőst választod

 

A túlhajszoltság és a zűrzavar a stressz fő okozói. Általában fáradtnak érzed magad, ezért csökkentsd a munka mennyiségét. Ha túl sok feladat sorakozik előtted, akkor nem csoda, hogy feszült, zavarodott és stresszes leszel. Tűzz ki magad elé kis célokat, amelyeket biztosan teljesíteni fogsz. Ez segíteni fog a problémák szisztematikus és egészséges megoldásában.

 

Ha a madarat választod

 

A stresszt gyakran az okozza nálad, hogy úgy érzed, korlátokba ütközöl. Azért választod a madarat, mert az a szabadságot szimbolizálja. Szeretnél szabadon szárnyalni, és megélni a vágyaid beteljesülését. Próbálj meg kreatív egy hobbit találni, olyat, amitől felszabadultabbnak érzed magad!

Melyik Állatot Fogadnád Örökbe A Választásod Felfedi Az Érzelmi Állapotodat(1)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!