Melyik Alak Szerinted A Legidősebb? A Válaszod Elárul Egy Titkot A Személyiségedről:

Ezzel az egyszerű gyakorlattal felfedezhetsz valamit a személyiségedről, amire eddig nem is gondoltál.

Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod melyik sziluettet tartod a legidősebbnek. Bár mind a 4 nagyon hasonlónak tűnhet, mégis vannak különbségek, amelyek a te percepciód által vizsgálatával felfedik, hogy milyen ember vagy.

 

Ha úgy döntöttél, hogy…

 

1. Reális

Két lábbal állsz a földön, és nem látod a poharat félig üresnek vagy félig telinek. Csak egy poharat látsz, amelyben folyadék van. Hatékony vagy a munkádban, mert világos célokat tűzöl ki, és sikerül elérned őket. Soha nem ígérsz többet, mint amennyit adni tudsz, de soha nem kevesebbet, mint a 100%-od.

 

Bár határozott meggyőződéseid vannak, tudsz alkalmazkodni a kontextushoz, és megérted, mikor van itt az ideje, hogy kifejezd őket, és mikor nem. Ezért nem okoz gondot a barátkozás és a csoportmunkához való alkalmazkodás.

 

2. Önálló

 

Az a fajta ember vagy, akit nem ragad magával semmi és senki. Ha párkapcsolatban vagytok, tiszteletben tartjátok egymás terét. Mindig érvényesíted a véleményedet, és alig változtatsz rajta. Megvan benned a tehetség, hogy csapatokat vezess, mert nagyon magabiztos vagy. Ha valamit el akarsz érni, minden eszközt megtalálsz hozzá, bármilyen nehéz is az út.

 

3. Kreatív

 

A legnagyobb tehetséged a kreativitásod. Mindig mindenre vannak ötletes válaszaid és megoldásaid. Ennek okán szereted a művészetet annak minden formájában, és mindig új kifejezési formákat keresel. Leginkább az érdekel, hogy ötleteidet és gondolataidat kreatív módon tudatosítsd. Soha nem fogadod el az első választ, és mindig új lehetőségeket keresel. Nagyszerű tanácsadó vagy, mert egyedi látásmóddal rendelkezel.

 

4. Egyszerű

 

Mondhatnánk azt is, hogy “alázatos”. Nincs benned meg a nagyképűségnek még az írmagja se, de ez nem jelenti azt, hogy nem ismered el a tehetségedet. Ellenkezőleg, ismered és élvezed őket, de a megfelelő mértékkel. Tudod, hogyan kell lassan venni a dolgokat és bölcs döntéseket hozni. Nagyon jól tudod felmérni a dolgokat és az embereket, mert nem túlzol és nem is bagatellizálsz. Az intuíciód ritkán hibázik, mert ésszel használod.

 

Nagy nyomás idején te vagy az a személy, akit mindenki szívesen lát maga körül, mert képes vagy egyensúlyozni, és a dolgokat működésre bírni.

Melyik Alak Szerinted A Legidősebb A Válaszod Elárul Egy Titkot A Személyiségedről(2)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!