Melyik A Legfélelmetesebb Út Számodra? A Választásod Felfedi Az Igazi Életcélodat:

Ez a teszt feltárja félelmeidet, szenvedélyeidet és vágyaidat. Készülj fel, hogy valami újat tudj meg magadról.

 

1.

 

Ha félsz belépni a jégbarlangba, az azt jelenti, hogy érzelmi melegséget keresel. Annak ellenére, hogy az életedben minden megfelel neked, elfogadsz mindent, amid van, jól tudod ki vagy, és nem érzel szorongást amiatt, hogy valami rosszul sül el, mégis félsz az olyan érzésektől, mint a magány, a csalódás és a szomorúság.

 

A kincs, amit ebben a jégbarlangban keresel: a szeretet. Talán azt gondolod, hogy nincs szükséged kapcsolatra ahhoz, hogy boldognak érezd magad, de rájössz, hogy mennyi minden hiányzott, ha egyszer megtalálod a megfelelő személyt. Ha már van egy romantikus kapcsolatod, akkor a szerelem egy másik fajtáját keresed. Talán itt az ideje, hogy ellátogass egy helyi állatmenhelyre, és megismerkedj az új bolyhos barátoddal.

 

2.

 

Ha kiráz a hideg, ha ezt a hátborzongató alagutat nézed, az azt jelenti, hogy érzelmi utazásra van szükséged. Az alagútban lévő zavaros víz az elmédben lévő sötétséget szimbolizálja, és azt jelenti, hogy tisztulásra van szüksége. Meg kell szabadulnod minden komor gondolattól, hogy tisztábban lásd az utadat.

 

A kincs, amelyet ebben az alagútban keresel, az önbizalom. Próbáld meg szóban megosztani az aktuális problémáidat, bár ez elég nehéz feladat lehet. Tartsd észben, hogy még a legsötétebb alagút végén is mindig van fény.

 

3.

 

Borzalmas a gondolat, hogy ebbe a kútba kell bemenned. Fogalmad sincs, mi vár rád az alján, és hogyan fogsz kijutni a kútból. Ez a kép az unalmat szimbolizálja. Beragadtál, és arra vársz, hogy valaki jöjjön és megmentsen. Ez a helyzet vonzónak tűnhet azoknak az embereknek, akik szeretnek egyedül lenni és az élet értelmén elmélkedni, de nem neked.

 

A kincs, amit keresel: egy utazás. A lehető legtöbb időt szeretnéd a szabadban tölteni, új dolgokat tanulni, és élvezni az életet. Miért is nem indulsz el rögtön az új utazásodra?

 

4.

 

Megijeszt téged ez az odú? Azért, mert félsz attól, hogy mit találhatsz. Lehetsz az az ember, aki jól érzi magát a családja körében és a munkahelyén, de biztosnak kell lenned abban, hogy mit akarsz az életben.

 

A kincs, amit keresel: az élet értelme. Lehet, hogy olyan dolgokat találsz, amelyek furcsának tűnnek majd számodra, ha egyszer belépsz ebbe a nyúlüregbe, de ha tudod, hogyan érzel irántuk, akkor egy lépéssel közelebb kerülhetsz ahhoz, ami igazán boldoggá tesz.

 

5.

 

Ha félsz belépni ebbe az elhagyatott épületbe, az azt jelenti, hogy erős és okos ember vagy, aki analitikus gondolkodással rendelkezik. Elfogadod az életet olyannak, amilyen, és magas erkölcsi elveid vannak, és ugyanezt várod el a környezetedtől is. A képen látható téglák a magas elvárásaidat szimbolizálják, amelyek néha elriasztják a körülötted lévőket, így sebezhetőnek és törékenynek érzik magukat. De ha közelebbről megnézzük őket, akkor láthatjuk, hogy a téglák leomlanak, ami azt jelképezi, hogy minden korlát leomlik közted és mások között.

 

A kincs, amit ebben a házban keresel: az érzelmi elégedettség. Úgy érzed, hogy szeretnél valakivel mélyen összekapcsolódni mind lelkileg, mind érzelmileg.

 

6.

 

Rémálomszerűnek tűnik számodra ez a félelmetes, elhagyatott ház? Mindez azért, mert ez a kép valójában a legszörnyűbb hely, amit el tudsz képzelni. Igazi aranyszívű ember vagy – nagylelkű, kedves és hűséges. Meg akarod védeni azokat, akiket szeretsz, és biztosítani akarsz nekik mindent, amire szükségük van.

 

Ez a félig romos ház azt szimbolizálja, hogy erre képtelen vagy. Egy lépés beljebb megmutatja, mi az, ami összetörheti a szívedet. Jó hír – még mindig van esély arra, hogy megtaláld az elrejtett ékszert.

 

A kincs, amit ebben a házban keresel: a gazdagság. Biztonságot és jólétet nyújt neked és a hozzátartozóidnak.

 

7.

 

Ha félsz ezektől a lépcsőktől, akkor örömökkel és izgalmakkal teli életre éhezel. De hajlamos lehetsz arra, hogy időnként túllőj a célon. Ha ezeken a lépcsőkön egy ismeretlen helyre mész le, az azt szimbolizálja, hogy eltemetnek. Szó szerint félsz a haláltól.

 

A kincs, amit keresel: az egészség. Jobban kellene vigyáznod magadra, esetleg változtatnod az életmódodon, megszabadulnod a rossz szokásoktól.

 

8.

 

Ha félsz ettől a kövekkel körülvett, nehéz, kék ajtótól, annak jó oka van. Az ajtó világoskék – az ég és a tenger színét szimbolizálja, amelyet magad mögött kell hagynod, amint belépsz ebbe a sötét térbe. Ez az a szín, amelyet gyakran a stabilitással társítanak. Mivel kitartó ember vagy, képes vagy elérni a kitűzött céljaidat.

 

A kincs, amit ebben a börtönben keresel: a kényelem. Nem lenne jó egy kis szünetet tartani? Lehet, hogy eleinte időpocsékolásnak tűnik, de egy idő után biztosan kifizetődő lesz.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!