Melyik A Legboldogabb Pár? Választásod Felfedi, Hogy Milyen Partnerre Vágysz Igazán:

A haptika az érintésen keresztül történő non-verbális kommunikáció tudománya. A szociálpszichológusok szerint ez a fajta kommunikáció sokat elárulhat egy párról.

 

Ha megfigyeljük, hogyan viselkedik két ember egymás közelében, mélyebb betekintést nyerhetünk a kapcsolatukba.

 

Egyszerűen válaszd ki azt a párt, amelyik a legboldogabbnak tűnik:

 

1. Ebben a kapcsolatban a nő büszke a partnerére. Emellett független, és nem érdekli, mit gondolnak róla az emberek. A férfi a kapcsolatban elkötelezett. Nagyra értékeli a kettejük közötti köteléket, és elkötelezetten dolgozik azon, hogy ez a kapcsolat működjön. Ez a nonverbális kommunikációs stílus az egymás iránti nyitottságon alapul.

 

2. Ebben a kapcsolatban a nő fontos szerepet játszik a férfi életében. Figyel a fontos dolgokra, és rendíthetetlen támogatásával segít a férfinak eligazodni az életben. Ő a legnagyobb rajongója és az északi csillaga.

 

3. Ebben a kapcsolatban a férfi a végső vezető. Ő mutatja az utat a pár számára. Időnként lobbanékony lehet, de a párja kiegyensúlyozza őt a nyugodt és békés természetével.

 

4. Ebben a kapcsolatban az ölelés azt sugallja, hogy a férfi meg akarja védeni partnerét minden fájdalmas dologtól. Támogatja őt minden törekvésében, és ott van, hogy megvigasztalja, ha kell. Kapcsolatuk a kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapul.

 

5. Ebben a kapcsolatban mindkét partner a másik legnagyobb támasza. Szeretnek együtt lenni, függetlenül attól, hogy éppen mit csinálnak. Mindig élvezik egymás társaságát.

 

6. Ebben a kapcsolatban mindkét partner tiszteletben tartja a másik kívánságait és véleményét. Nem az a fajta pár, akik szívesen fejezik ki nyilvánosan az érzéseiket, de ez nem jelenti azt, hogy boldogok vagy szerelmesek. Amikor kettesben vannak, a romantika megelevenedik.

 

7. Ebben a kapcsolatban mindkét partner élvezi, hogy a világ előtt mutogatják az érzéseiket. Több száz közös képet posztolnak, és általában romantikus gesztusokat mutatnak a nyilvánosság előtt. Közös érdeklődési körük van, ami megakadályozza, hogy unatkozzanak egymás közelében.

Melyik A Legboldogabb Pár Választásod Felfedi A Szerelmi Életedet Irányító Tudatalatti Vágyakat

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!