Melyik A Kedvenc Színed? Ez Az Apróság Többet Elárul Rólad, Mint Gondolnád:

A legtöbben olyan színt vagy akár több színt is kedvelünk, amelyhez természetes módon vonzódunk. Ennek még csak nem is kell olyan színnek lennie, amelyet különösen szívesen viselünk vagy amellyel otthonunkat díszítjük. Ez lehet egy olyan szín is, amely egyszerűen csak egy bizonyos jó érzést biztosít számodra. A legtöbb embernek van ilyen! A legtöbb nő hajlamos a rózsaszín különböző árnyalatai felé hajlani, a férfiakról pedig köztudott, hogy a ruhatárválasztásukban erősen hajlanak a fekete felé.

 

Manapság már tényleges tanulmányok is készültek, amelyek szerint a szín(ek), amelyek felé rezonálsz, valójában elárulnak valamit rólad és az egyéniségedről. Ez nem jelenti azt, hogy néhány szín száz százalékban meghatározza a személyiségedet. Ha a kedvenc színed nem szerepel; csak válaszd ki azt, amelyikre a legjobban rezonálsz. Ezután ellenőrizd az alábbiakban a színedre vonatkozó eredményeket.

 

1. A kék szín

 

Valószínűleg viszonylag nyugodt ember vagy, aki hajlamos a legtöbb embernél hűvösebb fejjel gondolkodni. A kéket általában az éggel és a vízzel hozzák összefüggésbe, ami a nyugalom és a béke gondolatait idézi. A kék színt értékelő emberek általában olyan emberek, akik elérhetőek, akikkel nem nehéz kijönni. Ha a kék a kedvenc színed, valószínűleg azt mondhatták már neked, hogy nyugtató hatással vagy másokra.

 

2. A piros szín

 

A piros színt kedvelő egyének nagyon extrovertáltak, magabiztosak és nem félnek merésznek lenni. A piros színt kedvelő egyének általában hosszan tartó, és mély benyomást keltenek a velük találkozó egyének túlnyomó többségében. Orvosi tanulmányok bebizonyították, hogy mind a nők & férfiak sokkal hajlamosabbak vonzódni egy piros színt viselő személyhez, mint bármely más színhez. Bármi, ami a piros színnel kapcsolatos, hajlamos kiváltani a szexuális vonzalom és/vagy vágy veleszületett érzéseit.

 

3. A zöld szín

 

Lehet, hogy nyilvánvalónak hangzik, de a zöld színt kedvelő egyének hajlamosak igazán messzire menni a pénzügyi biztonságért. Nagy lépéseket tesznek azért, hogy fontos és sikeres személynek tekintsék őket bármely társadalmi körben. Emellett rendkívül szociálisnak tűnnek, és nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy mások hogyan látják őket. Sokan úgy is vélik, hogy a zöld a természet szeretetét szimbolizálja. Mindazonáltal a kutatások azt mutatják, hogy a zöld színt kedvelők személyiségének legfontosabb aspektusa a pénzügyekkel kapcsolatos hozzáállásuk.

 

4. A rózsaszín szín

 

Azok, akik szeretik a rózsaszínt, általában némi naivitással tekintenek az életre. Ez a nézet hajlamos a kapcsolatokra és arra is kihatni, ahogyan a körülöttük élőkre tekintenek. A rózsaszínt kedvelő emberek gyakran a rózsaszín mélyebb árnyalatainak régebbi szerelmébe is átmennek. Bár valószínűleg naivak, az ilyen színű emberek arról ismertek, hogy rendkívül kedves szívük van, amely tele van mások iránti együttérzéssel.

 

5. A lila szín

 

A lila színhez vonzódó egyénekre jellemző, hogy különösen szórakoztató személyiséggel rendelkeznek. A lilát kedvelő emberek valószínűleg a saját dobjuk ütemére menetelnek. Gyakran szó szerint rózsaszín vagy esetleg lila színű szemüvegen keresztül szemlélik a világot. Általában vidám emberek, akik nem félnek megkérdőjelezni a társadalom kulturális normáit. A lila színt kedvelő egyének hajlamosak a kreatív oldalra hajlani. Hajlamosak olyan karrierpályákon kitűnni, amelyek kreatív kibontakozási lehetőséget biztosítanak számukra. Továbbá a lilát kedvelő egyének jellemzően olyan kapcsolatokban virágoznak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kifejezzék az igényeiket, és nem tartalmaznak nagyon szigorú határokat.

 

6. A sárga szín

 

A sárgát kedvelő egyének általában valamilyen élénk típusok, akik a pimasz, idealista vagy nagylelkű kategóriába sorolhatók. A sárgát kedvelő egyének általában magas tónusú emberek, akik csak az összképet tekintve boldog emberek. A sárga színt kedvelő egyének olyan egyének, akik erőteljes kisugárzást hoznak bármelyik helyiségbe, ahová belépnek. Valószínűleg mosolyogva és nevetve hagyják ott a szobában tartózkodókat.

 

7. A fehér szín

 

A fehér színt általában az ártatlanság és a tisztaság érzetével társítják. Mindazonáltal a fehér szín szeretete általában annak a jele, hogy megpróbálod ezt az ártatlanságot a külvilág felé megjeleníteni, mivel a valóság az, hogy valahogy úgy érzed, hogy te nem rendelkezel vele. Ez lehet szándékos, de lehet, hogy teljesen véletlenszerű is. Gondolj azokra az ismerőseidre, akiknek az otthonát világos vagy krémfehér árnyalatokban tervezték.

 

8. A fekete szín

 

Ez az egyik legszokatlanabb szín, amely iránt mélyen gyökerező vonzalmat érezhetsz. Sokan úgy gondolják, hogy akik a fekete színt szeretik, azok szeszélyesek és rossz szemmel látják a világot. Ez valójában nem így van. A valóságban a feketét kedvelő emberek gyakran kifinomultságra vágynak. Ezek az emberek valószínűleg szégyenlősek, mert mindenben, amihez hozzáérnek, szükségük van az irányításra. Emellett gyakran rendkívül reális szemlélettel látják az életet, ami miatt mások pesszimistának tekinthetik őket.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!