ajandek

Ezzel Az Elmés Trükkel Mindig Megtalálhatod A Tökéletes Ajándékot A Párodnak:

Lehet, hogy a Pinterest az esküvőszervezés legmegfelelőbb weboldala, de egy amerikai férj kitalálta, hogyan használhatja a legjobban – még azután is, hogy ő és menyasszonya már az oltár elé léptek. A 29 éves Jordan hároméves kapcsolatuk nagy részében titokban követte feleségét az inspirációs alkalmazáson. És az infókat arra használta fel, hogy olyan ajándékokat szerezzen neki, amikről tudja, hogy tetszeni fognak neki.

Az egész a pár első randiján kezdődött. Jordan kitartóan hívta őt randira az egyetem alatt, és végül Valentin-napon beleegyezett az első randiba. Jordannek fogalma sem volt, mit vegyen neki, és egy közös barátja azt javasolta, hogy hozzon létre egy Pinterest-fiókot, hogy megnézze, mit szeret.

 

Jordan létrehozott egy általános fiókot, és rájött az alapokra, és azóta is arra használja, hogy imádnivalóan kémkedjen a felesége után. Még olyan fiókokat és táblákat is elkezdett követni, amelyekről tudja, hogy a nő szereti őket, hogy inspirálódjon, amikor eljön az ajándékcserék ideje. “A nő válogatós, és szereti a kicsi vagy kézzel készített dolgokat… szóval szeretem, ha elsőre jól sikerül” – mondta. Az elmúlt három évben a Pinterest segített Jordannek kiválasztani egy zafír orrgyűrűt, szájfényt és fülbevalót a menyasszonyának, akit márciusban vett feleségül.

 

A világ legjobb férje cím új várományosa egészen múlt szombatig titokban tartotta felderítő munkáját, amikor Deray Mckesson aktivista megkérdezte Twitter-követőit: “Még mindig létezik a Pinterest? Soha nem jöttem rá, hogy mire használjam”, és Jordan ihletet kapott, hogy megossza a világgal hasznos párkapcsolati trükkjét. “Van egy titkos fiókom, amely követi a feleségemét” – írta. “Fogalma sincs, hogyan tudom mindig megszerezni neki, amit akar”.

elmes_ajandek

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!