hutlenseg-10-jele

Te 100%-ban Megbízol A Párodban? Ez A Hűtlenség 10 Egyértelmű Jele:

Honnan tudod, hogy a partnered hűtlen? Általában, ha ezt a kérdést felteszi, már gyanítja, hogy hűtlenség áldozata lett, vagy legalábbis, hogy valami nincs rendben a kapcsolatában.

 

A megcsalás jelei persze minden kapcsolatban másképp néznek ki, de van néhány közös vonás, amit kereshet. Mindenekelőtt ezt kell észben tartania: Ha az ösztöne azt súgja, hogy a partnere megcsalja, lehet, hogy igaza van.

 

Ennek ellenére érdemes más bizonyítékokat is gyűjtenie, mielőtt szembesítené a másik fél viselkedésével.

 

A hűtlenség gyakori jelei, amelyeket érdemes keresni, a következők:

 

1. Megváltozott megjelenés.

 

Ha a másik fél hirtelen elkezd edzeni és egészségesebben étkezni, az annak a jele lehet, hogy megpróbál vonzóbbnak tűnni valaki (esetleg ön, de lehet, hogy a félrelépő partnere) számára. Ha az eddig hanyag és kissé igénytelen párja nadrágot kezd hordani, hozzáillő zoknival és divatos inggel, vagy hirtelen Chanel No. 5 illatú lesz, az viszonyra utalhat.

 

Dettó az új frizura és az új fehérnemű – különösen, ha a másik fél ugyanúgy néz ki körülötted, de a munkahelyén vagy bizonyos társasági eseményeken lényegesen jobban.

 

2. Titkolózó telefon- vagy számítógép-használat.

 

A félrelépők hajlamosak a korábbinál gyakrabban használni a telefonjukat és a számítógépüket, és úgy vigyázni rájuk, mintha az életük múlna rajta.

 

Ha a partnered telefonjához és laptopjához korábban soha nem kellett jelszót használni, most pedig igen, az nem jó jel. Ha a partnere hirtelen elkezd naponta törölni az SMS-eket és törölni a böngésző előzményeit, az sem jó jel. Ha a partnere soha nem adja ki a kezéből a telefonját, és még a fürdőszobába is magával viszi, amikor zuhanyozik, az nem jó jel.

 

3. Olyan időszakok, amikor a párod elérhetetlen.

 

Ha a partnered megcsal téged, kevésbé valószínű, hogy válaszol a hívásaidra és válaszol az SMS-eidre. Hallhatsz olyan jogosnak tűnő kifogásokat, mint például, hogy megbeszélésen volt, vezetés közben, “holt zónában” volt, és nem tudta, hogy megpróbálsz kapcsolatba lépni vele. Ha a partnere elérhetetlen, miközben sokáig dolgozik vagy üzleti úton van, az rossz jel.

 

4. Jelentősen kevesebb, vagy több, vagy eltérő együttlét a kapcsolatotokban.

 

Az együttlétek csökkenése és növekedése is lehet a hűtlenség jele a kapcsolatotokban. A kevesebb azért fordul elő, mert a partnered másra koncentrál; a több pedig azért, mert ezzel próbálja leplezni. A megcsalás másik lehetséges jele, hogy az Ön és partnere között zajló együttlétet érzelmileg kevésbé érzi kötődőnek.

 

Még egy lehetséges jel, hogy a partnere új technikákat és tevékenységeket vezet be a szexuális életükbe. Bármennyire is élvezed ezt, lehetséges, hogy a kapcsolatotokon kívül tanul új trükköket.

 

5. A partnered ellenséges veled és a kapcsolatotokkal szemben.

 

A félrelépők hajlamosak racionalizálni a viselkedésüket (a saját fejükben). Ennek egyik módja, hogy rád hárítják a felelősséget. Azt mondogatják maguknak, hogy már nem úgy nézel ki, mint amikor hozzád mentek, vagy nem vagy elég kalandvágyó a hálószobában, vagy nem értékeled azt a sok csodálatos dolgot, amit ő tesz érted, ezért megérdemlik, hogy máshol szórakozzanak egy kicsit.

 

Gyakran kiszivárognak a belső indoklásaik a megcsalásra, és ítélkezve viselkednek veled és a kapcsolatoddal szemben. Ha hirtelen úgy tűnik, mintha semmi sem lenne helyes, amit teszel, vagy hogy olyan dolgok, amelyek korábban nem zavarták a partneredet, hirtelen mégis, vagy mintha eltaszítanának téged, az erős jele lehet a megcsalásnak.

 

6. Megváltozott időbeosztás.

 

Ha a másik félnek – aki korábban soha nem túlórázott – hirtelen sokáig kell dolgoznia, és ez egyre gyakrabban kezd megtörténni, lehet, hogy hazudik.

 

Ha a házastársa még soha nem volt üzleti úton, és hirtelen úgy találja, hogy a munka miatt kell utaznia, az annak a jele lehet, hogy hétvégi kiruccanásokat tart a félrelépő partnerével.

 

A defektes gumiabroncsok, lemerült akkumulátorok, közlekedési dugók, az edzőteremben töltött extra idő és hasonló kifogások a késés vagy a teljes távollét miatt szintén hűtlenséget jelezhetnek.

 

7. A barátaid kényelmetlenül érzik magukat körülötted.

 

A hűtlenség esetén szinte mindig a megcsalt partner az utolsó, aki megtudja. A félrelépő barátai gyakran már a kezdetektől fogva tudnak a hűtlenségről, és a saját barátaid is valószínűleg jóval előbb rájönnek, mint te.

 

Ez a tudás általában azt okozza, hogy ezek az egyének kényelmetlenül érzik magukat az közeledben. A félrelépő barátai megpróbálhatnak elkerülni, vagy hirtelen túlságosan kedvessé válnak. A saját barátaid megpróbálhatják elkerülni a kapcsolatotokról szóló beszélgetéseket, és lehet, hogy túlkompenzálják azzal, hogy extra kedvesek.

 

8. Megmagyarázhatatlan kiadások.

 

Ha a partnere hitelkártyáján furcsa terhelések vannak az a hűtlenség lehetséges jele is lehet. Ha megkérdezi a partnerét ezekről a kiadásokról, és a válaszai valótlannak tűnnek, akkor valószínű, hogy azok is.

 

A hűtlenség pénzbe kerül: ajándékok, utazások, borok és vacsorák, szállodai szobák stb. A megcsalás költségei nagyon gyorsan összeadódhatnak. Ha nagy összegű készpénzfelvételt vagy olyan helyeken történő vásárlások bizonyítékát látja, ahol ritkán vagy soha nem fordul meg, az nem jó jel.

 

9. Az érzelmi intimitás elhalványult.

 

Néhány év elteltével egyetlen kapcsolat sem olyan intenzív, mint az első hónapokban. Ennek ellenére idővel hajlamosak vagyunk biztonságosan kötődni; megtanuljuk, hogy érdemes rábíznunk a titkainkat, a vágyainkat és életünk más fontos aspektusait a párunkra.

 

Ezt a folyamatot érzelmi intimitás kiépítésének nevezzük. És az érzelmi intimitás az, ami a másikhoz köt bennünket, még sokáig, miután a rózsa virága már lekerült a rózsáról, hogy úgy mondjam.

 

Tehát, ha a partnere hirtelen kevésbé tűnik érzelmileg sebezhetőnek és intimnek, és úgy tűnik, nem akarja, hogy érzelmileg sebezhető és intim legyél, az erős jele annak, hogy a fókusza eltolódott – valószínűleg egy félrelépő partner felé.

 

10. Amikor a megcsalásról kérdezel, a partnered hárít és kitér.

 

Ha a házastársad megcsal téged, akkor az abszolút utolsó dolog a világon, hogy erről beszélni akar veled. Így amikor ezt a témát bevezeted a beszélgetésbe, előfordulhat, hogy megpróbál hárítani és kitérni. Röviden, a partnere mindent megtesz azért, hogy más témára tereljen, vagy rád hárítja a felelősséget azért, amit gondolsz és érzel.

Te 100%-ban Megbízol A Párodban Ez A Hűtlenség 10 Pszichológiai Jele

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!