Meg Akarod Találni A Lelki Társadat? Ezt A 12 Dolgot Hagyd Abba, Ha Komolyan Gondolod:

Ne nehezítsd meg még jobban a keresést…

 

1. Érzelmek bárki iránt, aki kedvesen viselkedik veled.

 

Csak azért, mert egy férfi kedves veled, nem jelenti azt, hogy automatikusan rá kell kényszerítened magad, hogy beleszeress. Sok tényező határozza meg egy kapcsolat erősségét, és a kedvesség csak egy nagyon kis szerepet játszik benne. Figyelembe kell venned többek között a kompatibilitást és a valódi vonzalmat is.

 

2. A Tinderhez fordulsz, hogy segítsen neked randikat találni.

 

A közösségi média sok mindenre nagyszerű – de abban nem sokat segít, hogy megtaláld a lelki társadat.

 

3. Azt gondolod, hogy soha nem szabad először sms-t küldened egy pasinak.

 

Vannak új szabályok. Az új szabályok közül a legelső pedig az, hogy nincsenek szabályok. Csak azért, mert lány vagy, még nem jelenti azt, hogy nem lehetsz te az első. Nem kell félned attól, hogy előremenekülj a szerelem utáni törekvéseidben.

 

4. Rossz érzéseket táplálsz amiatt, hogy még mindig szingli vagy.

 

Fogadd el a szingliséget. Nem várhatod el magadtól, hogy valaha is egészséges kapcsolatban legyél egy másik emberrel, ha előbb nem tudsz egészséges kapcsolatot kialakítani magaddal. Ha a kapcsolatodtól függ a boldogságod, akkor túlzottan függővé és rászorulttá válsz. Ez pedig mérgező párkapcsolati környezetet teremt.

 

5. A nehéz beszélgetések elkerülése csak azért, mert kényelmetlenül érzed magad tőlük.

 

A nehéz beszélgetések minden egészséges kapcsolat velejárói. Mindig hajlandónak kell lenned arra, hogy nyitott és őszinte legyél a partnereddel, ha tényleg azt akarod, hogy a dolgok jól alakuljanak. Előbb-utóbb rá fogsz jönni, hogy a lelki társaddal folytatott nehéz beszélgetések mégsem lesznek olyan kellemetlenek.

 

6. A stílusod és a megjelenésed megváltoztatása a másik ízlésének megfelelően.

 

Nem kellene alapvető dolgokat megváltoztatnod abból, aki vagy, csak azért, hogy megfelelj mások ízlésének. Légy a saját személyiséged, és álld meg a helyed.

 

7. Az alkoholra hagyatkozni, hogy kedvet kapj a pasikkal való beszélgetéshez.

 

Hagyd abba a piát. Igen, egy kis folyékony bátorság nagyon különleges helyzetekben segíthet, de a dolgokat jó ízléssel kell tenned. Maradj stílusos. Nem rúghatsz be egész hátralévő életedben, hogy legyen bátorságod a fiúkkal érintkezni. Tudnod kell a saját kisugárzásodra és bájodra támaszkodni.

 

8. Nem vagy hajlandó kezdeményezni, hogy randikat tervezz valakivel, aki tetszik neked.

 

Vedd át a vezetést! Vedd át az irányítást a helyzet felett. Ha azt akarod, hogy a labda a te térfeleden legyen, akkor nem engedheted meg magadnak, hogy elszalassz egy lehetőséget sem.

 

9. Megelégszel olyan kapcsolatokkal, amelyek nem tesznek boldoggá.

 

Nem szabad annyira elkeseredettnek lenned, hogy megelégedj olyan kapcsolatokkal, amelyek alantasak számodra. Mindig meg kell tudnod őrizni a méltóságodat. Mindig gondoskodnod kell arról, hogy vigyázz magadra. Jobb, ha egyedülálló vagy, mintha olyan kapcsolatban élnél, ami nem hoz neked boldogságot.

 

10. Minden egyes pasit, akivel randizol, összehasonlítasz más férfiakkal, akikkel korábban randiztál.

 

Hagyj fel az összehasonlításokkal. A férfiak nem szeretik, ha más férfiakhoz hasonlítják őket. És ha továbbra is ezt teszed minden egyes sráccal, akivel lehetőséged van randizni, akkor a dolgok sosem fognak működni. A végén csak elidegeníted őket, és kellemetlen helyzetbe hozod őket.

 

11. Hallgatsz olyan dolgokról, amelyekről határozott véleményed van.

 

Csak azért, mert kapcsolatban vagy valakivel, nem jelenti azt, hogy azért kell hallgatnod a dolgokról, mert félsz attól, hogy nem értesz vele egyet. Minden kapcsolatban mindig van helye a konfliktusnak és a nézeteltérésnek. És ha továbbra is csak cenzúrázod magad, a partnered egyre kevésbé fog bízni benned, mert egyszerűen sosem mondod el nyíltan, mi jár a fejedben és a szívedben.

 

12. Nem akarsz a való életben randizni a pasikkal.

 

Ne folyamodj többé a közösségi média társkereső alkalmazásaihoz. Ne korlátozd magad az online világra. Megfosztod magad a valódi fizikai kapcsolatoktól a srácokkal, ha nem vagy hajlandó kilépni a való világba.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!