legfelkapottabb-köröm-minták

Ezek A Köröm Minták A Legfelkapottabbak Most Az Instagramon:

Amikor köröm mintákat kell választanom egy közelgő szalonbeli látogatásomra, nyugodtan mondhatom, hogy túlterhelt vagyok. Az igazság az, hogy egyszerűen túl nagy a választék.

 

Én az a fajta ember vagyok, aki nehezen tud kiválasztani egy lakk árnyalatot is, nemhogy egy bizonyos körömdíszítés mellett döntsön. És ennek a határozatlanságnak az eredményeképpen már sok körömépítési hibát követtem el…

 

Hacsak nincs már világos elképzelésem arról, hogyan szeretném, hogy nézzenek ki a körmeim, amikor kisétálok a szalonból, szinte biztos, hogy elbizonytalanodom, tudatában vagyok annak, hogy túl sokáig tart a döntés, és végül olyan elhamarkodott döntést hozok, amit megbánok.

 

Hogy elkerüljem az ilyen megbánásokat, eldöntöttem, hogy gondoskodom arról, hogy vizuális inspirációval érkezzek a szalonba, amit megmutatok a műkörömépítő technikusnak. Általában három-négy olyan dizájnnal jelenek meg, amivel elégedett lennék, és hagyom, hogy ő válasszon egyet. És idén teljesen el vagyok kényeztetve a választékkal.

 

Az Instagramon hemzsegnek a nagyszerű, trendi dizájnok, amelyeket mindenáron a körmeimen szeretnék látni, így nincs nehéz dolgom. Ha szeretnél még további köröm mintákat látni, akkor nézd meg a korábbi őszi köröm válogatásunkat is, vagy valamelyik hasonló cikkünket a témában.

 

Köröm minták, amelyek most nagyon felkapottak az instagrammon:

1. Mini akcentusok

köröm-minták-1

A gonosz szemes köröm minták most fénykorukat élik, különösen, ha icipici és akcentus körmökön vannak. Párosítsd egy ápolt francia manikűrrel a tökéletes tavaszi/nyári megjelenésért.

Soha egy manikűr nem szólt még úgy a lelkemhez, mint ez a Betina Goldsteintől származó mini oliva. Azt hiszem, ez lesz a következő választásom.

Először azt hittem, hogy a február környékén az internetet elárasztó szíves köröm minták sokasága csak a Valentin-napra szól, de a népszerűségük nem csökken – és én nem is haragszom érte. Apró szívek a frissen manikűrözött körmökön? Benne vagyok.

2. Ékkővel díszített köröm minták

Mindig keresem a tökéletes módját annak, hogyan lehet feldobni egy unalmas francia manikűrt, és azt hiszem, ez a káprázatos dizájn lehet a megoldás.

Szeretem az ékszereket nagyban, akkor miért visszafognám magam a körmömön? Imádom, ahogy ezeket az ékszereket aranylevéllel egészítik ki.

 

Minden olyan körömdizájn, amihez nem kell színes lakkot felvinni, egy nagy pipát kap tőlem. (Lusta vagyok, mit mondhatnék?)

 

3. Fordított ékezetek

Ha unod már a közösségi médiában mostanában trendi köröm mintákat, akkor ez a színes blokkos dizájn pont a te ízlésednek fog megfelelni.

 

Ez a francia manikűr modern változata teljesen a feje tetejére állítja a klasszikus dizájnt.

 

Ez a körömágybőr dizájn egészen új szintre emeli a visszafogottságot, de én teljesen odavagyok érte.

 

4. Napfényes pasztellszínek

Absztrakt körömművészet kedvelői, ez nektek szól. Bizonyítva, hogy a körömművészetnek nem kell bonyolultnak lennie ahhoz, hogy hatásos legyen, ez a pasztell-rózsaszín dizájn ideális a nyárra.

A körömművészet nem mindenkinek való, és ezek a tömbös, szivárványos köröm minták ideálisak azok számára, akik szeretnének kipróbálni valami kicsit mást anélkül, hogy teljesen elszállnának.

 

Egy napsütötte pasztell szivárványos dizájn, amely a körömművészetet is magába foglalja? Ez a dizájn bizonyítja, hogy nincs olyan, hogy túl sok.

 

5. Tejszerű árnyalatok

Senki sem csinál úgy egy elegáns tejes manit, mint Harriet Westmoreland. A kulcs abban rejlik, hogy a körömágybőr és a köröm tökéletesre ápolt legyen.

 

Ez a rózsaszínes-nude árnyalat hihetetlenül kevés karbantartást igénylő manikűrt eredményez.

 

A tejes manikűröd mindenképpen fejezd be egy magasfényű fedőlakkal a szuperluxus kivitelezésért.

trendi-köröm-minták-pinterest

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!