Ki Törte Össze A Vázát? A Választásod Sokat Elárulhat A Személyiségedről:

Ennek a tesztnek van egy titka: amit a jelenet általad “nyomoknak” vélt elemeiből értelmezni tudsz, az elárulhatja személyiséged valódi lényegét. Ez a teszt akár egy detektívtörténet egyik fejezetének cselekménye is lehet, hiszen arról szól, hogy kiderítsük, a képen szereplők közül ki törte össze a földön látott vázát.

 

A pszichológiának azt az ágát, amely a személyiséggel és annak egyének közötti eltéréseivel foglalkozik, személyiségpszichológiának nevezik. Gondolkodtál már azon, hogy miért lehet 2 különböző személyiségű ember közeli barát, és miért lehet két hasonló személyiségű ember esküdt, ellenség? Nos, ez a teszt ilyen kérdésekre ad választ.

 

Csak egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod, miután megnézted ezt a képet: Ki törte össze a vázát?

 

Mered vállalni ezt a tesztet? Nézd meg a fenti képet, és válaszolj: melyik szereplő törte össze a vázát?

 

“A” karakter

Ha ezt a karaktert választod, akkor olyan valaki lehetsz, akinek az életben nincsenek árnyalatok: a dolgok csak fehérek vagy feketék lehetnek; a szürkék nem neked valók.

Erre a a gyerekre több jelző is rámutat, mint “bűnösre”. A szeme a földre szegeződik, a testbeszéde megbánásra utalhat, és úgy tűnik, hogy mások is rá mutatnak, mint az öltönyös színészre.

 

Azonban nem mindig az a bűnös, aki bűnösnek látszik, nem igaz? Lehetséges, hogy számodra igen, nem kétséges; hiszen a legpontosabb az, amit az érzékeink mutatnak nekünk. A választásod alapján te egy nagyon racionális ember vagy.

 

“B” karakter

Ha jól figyelsz, láthatod, hogy az általad választott lány gondoskodik a kicsikről, és örömteli arckifejezéssel rendelkezik.

 

Ha ezt a karaktert választottad, akkor olyan ember lehetsz, akinek a balesetek nem olyan fontosak, és az anyagiak sem olyan értékesek, mint az aggodalom.

 

Nyugodtabb életet élsz, nem vagy nagyon előítéletes, és igyekszel a lelkeddel átadni másoknak értékeket.

 

“C” karakter

Ha ezt a gyermeket választottad a bűnösnek, akkor nagyon részletes és figyelmes ember vagy; olyannyira, hogy nem azt hiszed el, ami a legelső válasz egy kérdésre. Mindig van egy kis előnye a kétkedésnek nem igaz?

Ha megnézed, azt látod, hogy ez a gyerek zsebre dugja a kezét, mintha valaki el akarna rejteni valamit, és furcsa légkör veszi körül. A nevetése tényleg kicsit gúnyosnak tűnik.

 

Ha tehát ezt választotta, akkor tudja, hogy nem minden az, aminek látszik.

 

“D” karakter

Ha ezt a lányt választottad felelősnek, akkor érzékeny ember vagy, és esetleg “bűntudatot” érzel a helyzet láttán, ez zavar téged.

Védelemre és érzelmi támogatásra van szükséged, ha valami rosszul sül el, vagy szomorú vagy, és nehezen vállalod a felelősséget, még akkor is, ha nagyon apró dolgokról van szó.

Ki Törte Össze A Vázát A Választásod Sokat Elárulhat A Személyiségedről

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!