Ki Szórakozik Szerinted A Legjobban? A Válaszod Megmutatja, Hogyan Viszonyulsz Az Érzelmeidhez:

Mindenkinek vannak érzései és érzékenységei, de nem mindenki fejezi ki ugyanúgy magát. Vannak, akik könnyen tudnak szeretni, és vannak, akik visszafogottabbak. Akárhogy is, mindannyiunknak megvan a maga módja az érzelmek kezelésére.

 

Ezzel az egyszerű teszttel kiderítheted, hogy mennyire tudod jól kezelni az érzelmeidet. Csak meg kell nézned a képet, és kiválasztani, hogy melyik családtag a legboldogabb szerinted.

 

1. Intenzív

 

Ha az első sziluettet választottad, akkor valószínűleg azért, mert intenzív érzékenységű ember vagy. Nem vagy közömbös: a dolgok, amiket szeretsz vagy nem szeretsz, boldoggá tesznek vagy bántanak. Ezért nem esik nehezedre kimutatni az érzéseidet, vagy világosan kifejezni a szándékaidat. Az életet érdemes élni, és az érzelmek is hozzátartoznak.

 

2. Csendes

 

Ha az első gyereket választottad, az azért van, mert csendes emberként jellemezed magad. Számodra az otthonod és a családod a legfontosabb, és a csendes tevékenységeket részesíted előnyben. Kedves vagy és szeretsz magaddal törődni.

 

Nincs szükséged rengeteg barátra, inkább néhány, de nagyon jó barátra van szükséged. Jól érzed magad otthon az otthonod magányában, és sokszor kerülöd a társaságot, mert úgy érzed, hogy nincs szükséged a társasági élettel járó frusztrációra ahhoz, hogy boldog légy.

 

3. Érzéki

 

Számodra az érzelmek jelentenek mindent. Minden dolog mércéje az, hogy milyen vagy, hogyan érzed magad. Ez miatt egy kicsit melodramatikussá is válhatsz időnként. Gyengéd vagy, és általában véve az emberek szeretnek a spontaneitásodért.

 

4. Óvatos

 

Végül, ha a negyedik figurát választottad, az azért van, mert jó megfigyelő vagy, azaz mindig nagyon figyelmes vagy mindenre, ami körülötted van. Különleges érzékenységgel rendelkezel a hazugságok és általában a valóság legapróbb torzulásainak felismerésére.

Ki Szórakozik Szerinted A Legjobban A Válaszod Megmutatja, Hogyan Viszonyulsz Az Érzelmeidhez

Új Cikkek: