Ki Ennek A Gyereknek Az Anyja? Ez A Teszt Elárulja Rólad, Hogy Mennyire Vagy Jó Megfigyelő:

Egyszerű és lényegre törő teszt, amely rengeteget elárul a saját megfigyelőképességünkről. A két nő közül melyik a gyermek édesanyja?

Egy félvállról vehető logikai teszt, amely a Facebookon depózik, és amely csak egyetlen kérdést tartalmaz, azt kell kitalálni, hogy ki ennek a két ülő nő között játszó gyermeknek ki az anyja.

A fekete-fehér grafika azért készült, hogy ne zavarják a szemet a színek. Vajon az anya a jobb oldali nő lesz, akinek a haja össze van szedve, vagy a bal oldali?

Gondolkodj el rajta néhány másodpercig (nem tovább), és válaszolj!

A jobb oldalon ülő nő

A válaszadók 70%-a szerint a gyermek anyja ez a nő. A válasz a rossz válasz. Az összegyűrt haj, a keresztbe tett lábak tévesztették meg a legtöbbet. Aki így válaszolt, az olyan ember, aki nem szereti a kockázatokat és “lassú tempóban” él.

Másrészt nyugodt személyiség, aki mindig tartja a helyzet pulzusát és törekszik másokra. Jó, ha barátságos, de vigyázzon, nehogy túl naiv legyen.
 

A bal oldalon ülő nő

Helyes válasz! Csak 30% találta ki. És mi a titok? Nem az öltözködéshez és nem is a két nő fizikai megjelenéséhez kötődik, hanem a gyerekhez és ahhoz, ahogyan játszik. A gyerekek ugyanis általában hajlamosak arra, hogy az édesanyjukkal, az édesapjukkal vagy egy ismert személlyel játsszanak.

Az egyetlen dolog, amit a nővel kapcsolatban meg kell figyelni, az a lábtartása: hátrafelé néz, a védelem jegyében, és lehetővé teszi, hogy a gyermek botlás nélkül közeledjen. Aki ezt a lehetőséget választotta, az egy logikus, erős analitikus érzékkel rendelkező személy. De néha jó, ha az ember nem a megszokott keretek között is gondolkodik!

Ki Ennek A Gyereknek Az Anyja Ez A Teszt Elárulja Rólad, Hogy Mennyire Vagy Jó Megfigyelő

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!