Neked Melyik A Kedvenc Gyümölcsöd? A Választásod Felfed Rólad Valami Személyeset:

Tudtad, hogy kedvenc gyümölcsöd fő jellemzői életed és személyiséged fontos aspektusait tükrözhetik?

Nézd meg a képet. Válaszd ki azt a gyümölcsöt, amelyet a legjobban szeretsz, majd fedezd fel a jelentését!

 

 

Melyik gyümölcsöt választod?

1. Narancs

Téged az jellemez, hogy természetes hajlamod van a cselekvés és a hatás kijavítására. Olyan ember vagy, aki betartja az ígéreteit, és aki vállalja a felelősséget, hogy a dolgokat már az első alkalommal jól csinálja.

Ugyanígy hajlamos vagy arra, hogy mások eredményeivel hasonlítsd össze magad, és alsóbbrendűnek érezheted magad, ha látszólag “mások nyernek”, és éppen ebben rejlik a nagy kihívásod.

Ne feledd, hogy a világ tele van emberekkel, akik éppoly különbözőek, mint amennyire csodálatosak, és hogy az élet nem a versengésről, hanem az együttműködésről szól.

Ha elfogadod, hogy az egyetlen érvényes verseny az, amit azért viszel magaddal, hogy jobb emberré válj, a napjaid könnyebbek, kielégítőbbek és boldogabbak lesznek.

2. Görögdinnye

Olyan emberként jellemezed magad, akinek az a fő gondolata, hogy ne veszítse el a lelkesedését és az örömét. Hajlamos vagy tartós személyes érdeklődést mutatni az általad igazán jónak tartott dolgok iránt: zene, utazás, sport, divat stb.

Többféle tervet és listát is készíthetsz, amelyeket általában nem teljesítesz, hiszen az igazi célod az, hogy sok lehetőséget láss és sok lehetőséged legyen.
A fő kihívásod az, hogy hatékonyabb legyél, amikor a tervezéstől a cselekvésig haladsz, mivel sok nagyszerű ötleted befejezetlen marad a folytonosság hiánya miatt.

Ha egyszerre csak egy-egy ötlettel dolgozol, és addig állhatatos vagy vele, amíg be nem fejezed, az nagyban hozzájárul a teljesítményedhez; eleinte nehéznek tűnik, de idővel sokat fogsz javulni a kivitelezésben és a munkád minőségében.

3. Banán

Olyan személyiségként jellemezheted magad, aki vágyik a függetlenségre (munka, társadalmi, gazdasági), akinek a magánidő és a személyes tér olyan fontos, mint az oxigén. Nagyra értékeled a tudást,és jól érzed magad, ha érdekesnek tartott emberekkel finomíthatod a gondolataidat, távol az ostoba emberektől és az szimpla csevegésektől.

A legnagyobb kihívásod az egyedüllétre való hajlamoddal való szembenézés. Próbálj meg más emberek felé fordulni, különösen akkor, amikor sebezhetőnek és rémültnek érzed magad.

Lehetséges, hogy hajlamos vagy arra, hogy ne várj támogatást senkitől, vagy akár csak sejtsd, hogy segítséget kaphatnál, de a legvalószínűbb, hogy ez a hiedelem nem több, mint egy paradigma, amely nem alkalmazható a jelenlegi helyzetedre.

Ne feledd, hogy a világ tele van csodálatos emberekkel, akik készek őszinte barátságot és feltétel nélküli támogatást nyújtani neked.

4. Eper

Érzelmes, különleges és kreatív emberként jellemezed magad, aki olyan munkákra vágyik, amelyek kihívást jelentenek az elmédnek, és zseniális és egyedi fogásokat követelnek meg.

Nagy érzelmi empátiakészséggel rendelkezel, ami arra ösztönöz, hogy segítséget nyújts a szenvedő embereknek, küzdj az állatokért, a környezetért vagy a nemes és magas célokért.

Nagy kihívás számodra, hogy megtanuld elfogadni és értékelni adottságaidat és tehetségedet, és ne becsüld alá őket, mert valami más képesség érdekesebbnek vagy kívánatosabbnak tűnik.

Nagyszerű lehetőségekkel és képességekkel teli ember vagy, és az életed sokkal kielégítőbb lesz, ha felfedezed ezeket, és szeretettel használod az életedben, a projektjeidben és a munkádban.

5. Citrom

Erős, bátor és igazságos emberként jellemezheted magad, aki valószínűleg sokáig védekező állásponton marad, és emiatt szükségét érzi, hogy érvényt szerezzen a nézeteinek és elképzeléseinek.

Kissé intoleránssá válhatsz, és a “dolgok vagy úgy történnek, ahogy én akarom, vagy egyáltalán nem” álláspontra helyezkedhetsz, ezért a legnagyobb kihívás számodra, hogy megtanulj más nézőpontokat is figyelembe venni.

Mások véleményének tiszteletben tartása és megbecsülése emberibbé tesz, és közelebb visz azokhoz az emberekhez, akik megosztják veled az életedet és a világodat.

Meg fogsz lepődni, milyen csodálatos dolgok kezdenek történni, amikor csökkented a gátjaidat, és barátságot és őszinte megértést nyújtasz másoknak, az elképzeléseiknek és a történeteiknek.

6. Alma

Barátságos, megbízható, segítőkész emberként jellemezheted magad, aki egy konfliktus idején általában inkább közvetítőként lép fel, minthogy egyik vagy másik oldalra álljon.

Nagy érdeked, hogy elkerüld a haragot és a konfliktusokat, ezért elképzelhető, hogy követed mások terveit, még akkor is, ha nem igazán értesz velük egyet, és éppen ebben rejlik a nagy kihívásod: megtanulsz NEM-et mondani.

Jogod van ahhoz, hogy megmutasd másoknak valódi szándékaidat és indítékaidat, és visszautasítsd azokat a tevékenységeket vagy helyzeteket, amelyeket nem szeretnél megtapasztalni; Azok, akik igazán szeretnek téged és számítanak az életedben, tudni fogják, hogyan kell tiszteletben tartani és elfogadni az akaratodat.

Ha így teszel, látni fogod, hogy az energiaszinted megnő, a munkád hatékonyabbá válik, és az életed sokkal virágzóbbá és boldogabbá válik.

Neked Melyik A Kedvenc Gyümölcsöd A Választásod Felfed Rólad Valami Személyeset

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!