japan_szepsegtitok

Japán Szépségtitok, Hogy Fiatalnak És Ragyogónak Tűnj Még 50 Éves Korod Után Is:

Az emberek évek óta keresik a fiatalság elixírjét, amely segít nekik fiatalabbnak látszani. De úgy tűnik, hogy senkinek sem sikerült megtalálnia.

Bár számos termék van a piacon, amelyeket az öregedés lassítására reklámoznak, valójában nem hozzák meg a kívánt eredményt.

A japánok azonban elég közel vannak ahhoz, hogy megtalálják a fiatalság elixírjét. Sikerült találniuk egy erőteljes és természetes gyógymódot, amely már 1 hét után hihetetlen eredményeket hoz. A japán nőket szépnek, jóképűnek és fiatalnak tartják.

Így valószínűleg azt kérdezed magadtól, hogy mi a szépségük titka. A titok végre kiderült! Nos, talán nem fogod elhinni, de egyedülálló, tiszta szépségük titka a japán rizs!

A rizs magas szkvalén- és linolsavtartalommal rendelkezik, amelyek erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek. Képesek serkenteni a kollagéntermelést, így harcolnak a ráncok ellen.

A szkvalén képes megvédeni a bőrt a nap káros hatásaitól. Ezenkívül gazdag E-vitaminban és gamma-orizanolban, amelyek támogathatják a szív egészségét és csökkenthetik a koleszterinszintet.

Számos szakértő megerősítette a rizs hatékonyságát és jótékony tulajdonságait a bőr megfiatalítására.

Ehhez van egy japán receptünk, amely segítségével pillanatok alatt fiatalos és felfrissült leszel!

 

Csak kövesse az alábbi utasításokat, és 1 héten belül el fog ámulni az eredménytől!

Szükséges hozzávalók:

  • 3 evőkanál rizs
  • 2 teáskanál szűz kókuszolaj
  • 1 evőkanál tej
  • 1 evőkanál méz


Elrendezés:

Főzzük a rizst 10-15 percig, szűrjük le, majd tároljuk a vizet későbbi felhasználásra. Adjuk hozzá a mézet, a kókuszolajat és a tejet, majd keverjük jól össze. Mosd meg az arcodat, törölgesd szárazra, és alkalmazd a keveréket arcmaszkként.

Várd meg, amíg megszárad, majd mosd le az arcodat azzal a vízzel, amelyben a rizst főzted. A rizsvíz számos egészségügyi előnnyel rendelkezik.

Erőteljes antioxidánsokat tartalmaz, és fokozhatja a vérkeringést, megelőzheti a ráncokat, hidratálhatja a bőrt, és kezelheti a bőrgyulladást. A legjobb eredmény elérése érdekében hetente egyszer ismételje meg ezt az eljárást. Azok, akik kipróbálták ezt a receptet, azt állítják, hogy jelentős javulást tapasztaltak!

(www.yourstylishlife.com)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!