Ismered Már A 2023-as Szépség Trendeket? Ezt A 10 Egyszerű Praktikát Érdemes Tudnod:

A féktelen kísérletezés az önkifejezés érdekében idén a szépségipar legnagyobb célja. Legyen szó a ’70-es évek retro stílusának visszatéréséről vagy a ’90-es évek merészségéről, 2023 ígéretes év lesz mindazok számára, akik stílusosan szeretnének debütálni. Ne félj tehát kockáztatni.

 

Olvass tovább, hogy felfedezd azokat a trendeket, amelyeket vagy imádni fogsz, vagy el akarsz majd felejteni.

1. Vékony szemöldök

 

A ’90-es évek népszerű szépségtrendje visszatért, de ezúttal egy funky csavarral. Doja Cat énekesnőhöz hasonlóan alakítsd át a hagyományos vékony szemöldököt egyedi dizájnná rajzolatokkal. A szépség még sosem volt ennyire szórakoztató.

 

Hogy inspirálódj a következő szemöldök-átalakításodhoz, itt megnézheted, hogy kedvenc hírességed hogyan dobná fel ezt a ’90-es évekbeli szemöldökstílust.

2. Orrpír

 

Ha szeretnéd fejleszteni a kontúrozási képességeidet, ez neked szól. Az orrpír trend tavaly óta egyre népszerűbb, és 2023-ban is erősödést ígér. Ennek lényege, hogy az orrhegyre pirosítót viszünk fel, hogy napégésszerű megjelenést kölcsönözzünk.

3. Hamis szemtáskák

 

A természetes szépség dicsőítésére törekedve a hamis szemtáskák trenddé váltak a TikTok-on. A lila, kék és piros szemhéjfestékek használatával a sminkmániások szemtáskákat hamisítanak, hogy természetesebb és egyszerűbb megjelenést hozzanak létre.

 

És csak emlékeztetőül, hogy mennyire szép a “smink nélküli” smink, itt találsz néhány hírességet, akik vállalják természetes vonásaikat.

4. Elmaszatolt szemceruza

 

Hagyd meg Avril Lavigne-nak, hogy visszahozza ezt a trendet. Felejtsd el a tökéletes sellőszemek vagy macskaszemek elsajátítását. A 2023-as trend az elmaszatolt szemceruza, így nem kell szemceruza szakértőnek lenned. Minél merészebb, annál jobb.

5. Retro hajcsavarás

 

A retro glam visszatért, ezúttal olyan évtizedekre utalva, mint az 1960-as, 1970-es és 1980-as évek. A legegyszerűbb módja annak, hogy ezt elérd, és trendinek maradj, egy drámai hajszaltóval. Adj egy kis volument a lófarokba és egy elegáns, mély oldalsó részt.

6. Szájszárnyak

 

Ennek a trendnek az a célja, hogy az ajkak volumenének hatását az ajakceruzával érjük el. Ha készen állsz a Bratz-look elérésére, akkor nem kell mást tenned, mint kiválasztani a kedvenc sötétbarna ceruzádat, és elkezdeni kihúzni a szád sarkát és kissé felfelé húzni. Ezután húzd ki az ajkaidat, az ajakceruzát pedig szárny alakban kösd össze a megrajzolt mosolyvonalakkal. Egy kis ecsettel oszlasd el, és fejezd be a kedvenc szájfényeddel.

 

Ha ez az ajaktechnika felébresztette belső ’90-es évekbeli múzsádat, nézd meg ezeket a trendeket, amelyek más nagyszerű tippekkel és trükkökkel egészítik ki az ajak sminkjét.

7. Vagány haj

 

Ha az a célod, hogy friss és laza levegőt adj a hajadnak, akkor a mullet frizura a kihagyhatatlan. Ez a hajvágás annyi réteggel rendelkezik, hogy megteszi a dolgát, így sokkal textúráltabbnak tűnik, és könnyen formázható reggel, amikor rohansz. Nézd csak meg Jenna Ortega hajátalakítását itt.

8. Kokettás megjelenés

 

A babasmink egy olyan trend, ami 2023-ban is erős lesz. Többféleképpen is el lehet érni ezt a megjelenést, de a mi kedvencünk a sok csillogás. Használj nagyon fényes fedőszínt, koncentrálj a duzzadt ajkak, a gyöngyházfényű finishek, a rózsás orcák és az őzike szemek elérésére.

9. Hátrafelé irányuló smink

 

Ha valaha is kíváncsi voltál, mi a hírességek titka a természetesen formás arc eléréséhez, itt a válasz. Kendall Jenner sminkmestere elárulta, hogy a természetesen formás megjelenés titka a fordított smink. A technika lényege, hogy először kontúrozni kell, majd elfedni, majd az egészet egy kis alapozóval összemosni.

10. Baba frufru

 

Ha masszív átalakulásra vágysz, miközben még mindig trendi vagy, akkor ez neked való. A bébi frufru egy merész módja annak, hogy kijelentést tegyél, és visszarepít a 70-es évekbe. Olyan rövidre vághatod, amilyen rövidre csak akarod, és még egy kis ombré színt is hozzáadhatsz, hogy ezt a megjelenést a következő szintre emeld.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!