Így Használhatjuk A Banánt A Fogak Fehérítésére:

A fogak fehérítése a korral nem csak a divat és a szépülni vágyás iránti tiszteletadás, hanem sürgős szükség is, mert a kor előrehaladtával a fogzománcnak megvan az a tulajdonsága, hogy elsötétül. Ha ehhez még a dohányzás és a kávé is hozzáadódik, a kép messze nem a legszebb.

 

 

Miért érdemes a fogat fehéríteni?

Előbb-utóbb mindannyiunk előtt akuttá válik a fogfehérítés kérdése. Valakinek a gyakori kávézástól sötétedik a fogzománc, valaki dohányzik, de valakinek a fogzománc nem a legvilágosabb természeténél fogva. Természetesen fogfehérítésre el lehet menni a fogászati klinikára.

Azonban nem mindenki engedheti meg magának, hogy nagy összeget költsön egyszerűen fogfehérítésre. Sőt, jó eredményt lehet elérni egyszerűen rögtönzött eszközökkel is.

A banán segítségével történő fehérítés az egyik legbiztonságosabb típus.

A fogfehérítéshez szükséged lesz a fogkrémre, egy fogkefére és egy darab banánhéjra. Egyetértek, egy nagyon szerény készlet szükséges termékek, amelyek biztosan nem fogják kiüríteni a pénztárcáját. A fehérítési eljárás megkezdése előtt feltétlenül mosson fogat, hogy megtisztítsa a lepedéket.

Ezután vegye ki a banán héját, és reszelje le jól a fogakra 3 percig. Ezután ismét mosson fogat a pasztával. A banánt mindig az alsó végétől tisztítsuk meg, így nem maradnak lógó szálak, amelyek zavarhatják a fehérítést.

Ideális esetben ezt az eljárást állandó ápolásként reggel és este kell elvégezni. Természetesen a banánhéjnak minden alkalommal frissnek kell lennie.

A legfontosabb dolog az, hogy képezze magát az eljárásra, és ne felejtse el elvégezni. A hatás egy héten belül látható.

Az összetétel magnéziumtartalma miatt a banán napi használata, jótékony hatással van az idegrendszerre, és segít a szervezetnek leküzdeni a stresszt.

Egyébként, ha azt tervezi, hogy folyamatosan banánhéjjal mossa a fogait, akkor a héjat feldarabolhatja, és a fagyasztóba teheti.

A fagyasztott héj használatának hatása nem változik (használat előtt fel kell olvasztani), és nem kell minden nap új adag banánt vásárolnia. Emellett kipróbálhatja a banán leöblítését is.

A banángolyókat villával aprítsd fel, és töltsd fel meleg vízzel, hagyd főni 10 percig – kész. A kiütések növekedése ilyen egyszerű megoldás kávé vagy tea fogyasztása után

Ajánlott Cikk: 10 Elképesztő És Filléres Szépségápolási Módszer Szódabikarbónával

Így Használhatjuk A Banánt A Fogak Fehérítésére

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!