Így Alakítják Az Érzelmek Az Arcodat: A Ráncok És Az Arckifejezések Összefüggése

A ráncok olyasvalami, amit a korral nem tudunk elkerülni. Természetesen a genetikánk nagy szerepet játszik abban, hogy arcunk melyik vonala lesz a legmélyebb, de az érzések mégis kiválthatják és fokozhatják a ráncokat. Ellenőrizheti tükörképét, hogy megértse, milyen érzelmeken kell még dolgoznia.

Végeztünk egy kis kutatást, hogy kiderítsük, mely érzelmek felelősek a ráncokért, és megosztjuk veled.


1. Homlokvonalak

A homlokvonalak a szakemberek szerint összefüggésbe hozhatók a múltban átélt, feldolgozatlan traumával vagy sokkhatással. Az olyan dolgok, mint a szorongás, a szemöldök gyakori felhúzásához vezethetnek. Azok az emberek, akik hajlamosak túlgondolni a dolgokat, ők hamarabb kialakítják az ilyen vízszintes ráncokat.

2. Homlokráncok

Nagyon gyakran a szemek közötti 2 mély vonallal rendelkező emberek mélyen gondolkodókkal és elfoglalt elmével hozhatók összefüggésbe. A szakértők szerint nincs összefüggés a nagyon erős negatív érzelmekkel. Egy akupunktúrás osztotta meg, hogy gyakran talál ilyen ráncokat olyan nőknél, akik erőteljes és kihívásokkal teli karrierrel rendelkeznek. Ilyenek lehetnek ügyvédek, bírák vagy igazgatók. De mégis, a ráncok türelmetlenséget és frusztrációt, sőt krónikus szenvedést is mutathatnak.

3. Szarkalábak

Nagyon gyakran láthatunk szarkalábakat boldog egyéneknél, mert sokat mosolyognak vagy nevetnek. Ha azonban nagyon mélyek lesznek, az feszültségre és frusztrációra utalhat. Például olyan egyénekkel hozható összefüggésbe, akik gyakran hoznak nehéz döntéseket.

4. Ajkak vonalai

A felső ajakvonalak rossz szokásokra utalhatnak, például dohányzásra vagy étkezési zavarokra. A szakértők szerint azok az emberek, akik semmi jót nem látnak a világban, szintén ilyen ráncokkal rendelkezhetnek. Emellett a függőleges ajakvonalak jelezhetik az alultápláltságot.

5. A szem alatti vonalak

A szem alatti ráncok sokkal idősebbnek tűnnek, de néha az emberek nem veszik észre a megjelenésüket. Az ilyen vonalak mély szomorúsággal, sőt gyásszal is társulhatnak, például ha hosszú időn keresztül az elveszett szerelem érzését élted át. A stresszes életmód is okozhat ráncokat a szemed alatt. Egy szakértő azt mondja, hogy olyan embereknél veszi észre őket, akik termékenységi problémákkal küzdenek.

6. Orrvonalak

Az orrvonalak a mosolyhoz is köthetők, de ha mélyek, akkor szomorúsággal és az élettel kapcsolatos csalódottsággal is összefüggésbe hozhatók. A szakemberek szerint azt is jelenthetik, hogy krónikus bélrendszeri problémáid vannak, ezért mindig jobb, ha kezedbe veszed az egészséged és utánajársz a dolgoknak.

7. A száj és az alsó orcák

A lógó szájhoz és az állkapocshoz leginkább a bánat, a szomorúság és a szenvedés társul. Sőt, a szorongás is okozhat ilyen változásokat az arcon. Egy szakértő azt veszi észre, hogy a feszes nyakú emberek félnek minden bajtól.

Így Alakítják Az Érzelmek Az Arcodat A Ráncok És Az Arckifejezések Összefüggése

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!