Hogyan Szorítod Ökölbe A Kezed? Választásod Rengeteget Elárul Rólad:

Mindössze annyit kell tenned, hogy ökölbe szorítod a kezed, mintha egy botot tartanál, vagy mintha meg akarnál ütni valamit. A hüvelykujjad az ujjaid külső oldalán van, vagy felfelé áll? A külső oldalon van, keresztben a többi ujjadon?

 

1. lehetőség:

 

Érzékeny személyiség vagy és erős képzelőerővel rendelkezel. Azt szeretnéd, hogy megvédjenek és őszintén bánjanak veled. Szívesebben segítesz az embereken, lelkes vagy, energiát adsz, kíváncsi, kalandvágyó és szórakoztató vagy. Néha szeretnél részt venni egy csoportban, hogy elismerjenek és elfogadjanak. Ez szép, mindazonáltal fennáll annak a veszélye, hogy mások kihasználnak téged. A szerelemmel kapcsolatban valóban nehéz neked kifejezni az érzéseidet.

 

2. lehetőség:

 

Nagyon tehetséges vagy, kreatív, és különleges bájjal is rendelkezel, ami miatt sok barátod van. Nagylelkű vagy, intelligens, magabiztos, valamint erős az önbecsülésed, és sokat törődsz a hatalommal. Keményen dolgozol, lehetsz makacs és nagyszerű eszmékkel rendelkezel. Néha törékeny szíved van, ami megakadályozza, hogy közel kerülj az emberekhez. Nagyon félsz a kudarctól, és szükséged van mások bátorítására. Erre van szükséged a kapcsolataidban: támogatásra. Ami a szerelmet illeti, a hibáid szomorúsággal tölthetnek el. Szereted a párodat, azonban attól félsz, hogy megun téged, és úgy viselkedik, mintha nem is akarna.

 

3. lehetőség:

 

Lehet, hogy nagyon kreatív vagy, mozgékony, tökéletesen kommunikálsz, érzelmes vagy, gyakorlatias, és tudod értékelni az élet művészetét és szépségét. Néha túl szeszélyes, érzékeny és fájdalmas vagy, nagyon jól tudod manipulálni az embereket, és nagyon intelligens is vagy. Szinte mindig hallgatag vagy, de ez is része a kedvességednek. Inkább magadat áldozod fel először, minthogy valakit szenvedni hagyj. Rugalmas vagy, és gyakran élsz az álmaidban. A szerelemben nyugalomra van szükséged, akárcsak az életed többi részében. Legnagyobb gyengeséged, hogy törékeny a szíved, és mindig megbocsátasz meg azoknak, akik megbántottak.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!