korom_mintak

Fényes És Grafikus Köröm Minták, Amelyeket Könnyen Elkészíthetsz Otthon:

A körömfestés szórakoztató módja lehet az egyéniség és a kreativitás kifejezésének. Jelenleg a trend a macskakarikatúráktól és a gyémántmintáktól a minimalistább megközelítés felé mozdul el. Natalie Pavloski manikűrös itt hat olyan finom manikűrt készít, amelyek még mindig megragadják a figyelmet. A jó hír: Ezek az egyszerű grafikus formák könnyen elkészíthetők, és mindegyik megjelenés a tavasz legmenőbb lakkárnyalatait tartalmazza.

korom_mintak_1

1. Kerekítés

Nincs két egyforma köröm! A fókuszpont és a színek változtatása “energiát ad ennek a megjelenésnek. Az elkészítéséhez fess két réteg alapszínt, vagy a Sephora Formula X White Matter vagy a Zoya Sia alapszínét. A félkörhöz egy vékony körömfestő ecsettel rajzolja meg a körvonalat. Cseppentsen egy gyöngyszemnyi lakkot a közepébe, és terítse ki a széléig.

2. Line Drive

A versenyzői csíkok az élénk rózsaszínt azonnal sportossá teszik. Egy vékony ecsettel húzzon egy vízszintes vonalat egyetlen mozdulattal, úgy, hogy a szélessége akkora legyen, mint az ecset. További segítségként használjon egy szalagot vezetőként.

3. Félidő

Ez a francia tipp egy nagy csavarrali. Ehhez fesd az alapszínt az egész körömre. Ezután egy keskeny ecsettel húzz egy egyenes vonalat keresztbe. Az üvegből vett ecsettel töltse ki a kontrasztos árnyalatot.

4. High Point

Készítsd el ezt az éles megjelenést: Pöttyözzön minden háromszög csúcsára egy hegyes ecsettel. Húzza az ecsetet a szélek felé. Ismételje meg a másik oldalon, majd töltse ki a háromszöget. Ilyen erős dizájn esetén tartsa a köröm formáját tisztán és természetesen.

5. Négyzet alakú

Ezekhez a dobozokhoz jelölje meg az egyes négyzetek sarkait, és húzza ki belőlük a vonalakat. Menj át rajtuk egy normál ecsettel. Ha ez egy kicsit rendetlen, akkor csak fogj egy ferde sminkkefét, mártogasd le a sminklemosóba, és töröld le a hibákat.

6. Tiszta szelet

Ez egy egyszerű módja a trend kipróbálásának. Egy finom ecsettel rajzolj átlósan a körmödre, majd fesd be az egyes részeket kék színű festékkel. Fejezd be ezeket a megjelenéseket fedőlakkal, hogy igazán ragyogjanak!

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!