Freudi Cselekvés Teszt: Ebben A Helyzetben Mit Tennél Először?

Válassz a 4 lehetőség közül 1-et! Az, hogy mit teszel legelőször egy ilyen sürgős helyzetben rengeteget elárul a személyiségedről!

 

1. Lekapcsolnád a vízforralót

 

Ez azt jelentheti, hogy szenvedélyes és meglehetősen lobbanékony ember vagy. Gyorsan, kétségek nélkül hozol döntéseket, és semmi sem akadályozhat meg abban, hogy elérd a céljaidat.

 

Gyorsan megunod a monotonitást. Törődsz a biztonságoddal, és nem szereted a meglepetéseket. Könnyebben követsz egy világosan meghatározott tervet váratlan fordulatok nélkül.

 

2. Felveszed a telefont

 

Ha a telefont veszed fel először, az azt jelentheti, hogy egy koncentrált és diplomatikus személyiség vagy. Nagyon következetes vagy, és nehezen fogadod el mások hibáit.

 

Olyan üzletemberként jellemezhetnek, aki egyszerre sok mindent képes csinálni. Könnyen tudsz kommunikálni az emberekkel. Szeretsz hasznos ismeretségeket kötni és jól érezni magad a reflektorfényben.

 

3. Megnyugtatod a síró babát

 

Ha először megpróbálnád megnyugtatni a babát, akkor nyugodt és leleményes ember vagy. Szeretsz másokon segíteni, és kész vagy feláldozni magad másokért.

 

Családcentrikus vagy, és értékeled az emberi kapcsolatokat. Félsz a magánytól, és fontos, hogy valaki mindig a közeledben legyen. Számodra egy csendes és meghitt este a családdal sokkal vonzóbb, mint egy zajos buli egy bárban.

 

4. Megmented a párnát a kutyától

 

Ha úgy döntesz, hogy megmented a párnát a kutyától, az azt jelezheti, hogy nem tudod elviselni a katasztrófákat, és  rendetlenséget. Fontos számodra, hogy mindent kézben tarts.

 

Nem nyugszol meg addig, amíg minden olyan nem lesz, amilyennek azt szeretnéd. Fordíts nagyobb figyelmet az anyagi dolgokra és a társadalmi helyzetre.

Freudi Cselekvés Teszt Ebben A Helyzetben Mit Tennél Először

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!