Te A Csordában Farkas, Vagy Bárány Lennél Inkább? Ez A 10 Jellemvonás Fedi Fel A Különbséget:

Tudod, mit jelent csendes harcosnak lenni? Mit követel meg tőled, ez az archetípus? Mit kell tenned ahhoz, hogy erős maradj egy kemény világban, amely nem törődik veled, amely kész megrágni és kiköpni téged? Mit követel meg tőled, hogy kiállj a meggyőződésed mellett anélkül, hogy félelemben gubbasztanál a nehéz pillanatokban?

 

Hogy őszinte legyek veled, nagyon sok mindenre van szükség. Szükséged van bátorságra, céltudatosságra, szorgalomra és a vágy soha véget nem érő kútjára, hogy ne csak sikerüljön, hanem kiemelkedően eredményessé váljál. Mindezek a farkasnak azok a részei, amelyek kiemelnek téged a falka vezetőjeként, aki fáradhatatlanul dolgozik a színfalak mögött, miközben a csoport többi tagja céltalanul mozog, mint a birkák.

 

A következő, ebben a cikkben tárgyalt 10 tulajdonság segít megérteni azokat a vonásokat, amelyek megkülönböztetik a farkast a bárányoktól. Ezek birtoklása vagy hiánya segít eldönteni, hogy ki vagy te, a farkas vagy a bárány.

 

Ha e tulajdonságok több mint felével rendelkezel, akkor igazi farkas vagy.

 

1. Elég bátor vagy ahhoz, hogy felvállald, hogy egyedi vagy.

 

Ez a farkas egyik alapvető tulajdonsága, és ha erre tudsz asszociálni, akkor valóban farkas vagy. A farkas ősi természetének alapja az, hogy ura a félelmeinek. Egy farkas soha nem fél kiállni bárkivel szemben, még akkor sem, ha egyedül kell megtennie. Azt sem hagyja, hogy bárki megfélemlítse. Te kiállsz a meggyőződésed mellett, akár mindenkivel szemben is? Félelem nélkül véded a meggyőződésedet még akkor is, ha mások megpróbálnak megfélemlíteni? Ha igen, akkor rendelkezel a farkasok egyik alapvető jellemvonásával.

 

2. Egyedülállóan eltökélt vagy?

 

A farkasok ravasz természetükről és egyedülálló elszántságukról ismertek. Ez az elszántság teszi őket képessé arra, hogy az éjszaka árnyékából becserkésszék a zsákmányukat, és játszadozzanak velük, mielőtt lecsapnának rájuk, amikor azok nem számítanak rá. A farkasok céltudatosak, ha vadászatról van szó, nem vesznek tudomást az időjárásról, az idő hosszáról és a ráfordított energiáról. Mindezek nem számítanak, csak az elszántságuk, és a győzni akarásuk.

 

3. A farkasok büszke teremtmények

 

A farkasok gyakorolják a büszkeség valódi jelentését, ami nem más, mint az a képesség, hogy tanulj a nálad jobb emberektől, és legyőzd azokat, akik nálad gyengébbek. A farkas soha nem hódol be egy alsóbbrendű lénynek; képes azonban észrevenni, ha ő az alsóbbrendű, és tanulni fog a feljebbvalóitól. Ez a képessége, hogy megérti az ellenfelét, és ennek alapján cselekszik, tartotta őt a legravaszabb és legveszélyesebb állatok listáján.

 

4. A farkasok vadul védelmeznek

 

Egy dolgot soha nem szabad tenned: kikezdj azzal akit a farkas védelmez. Vad természetét ellened fordítja, és darabokra tép. A farkasok kegyetlenül védik azokat, akikhez hűségesek. Soha nem hagynák, hogy bántódásuk essen. Ha ezt a mindent elsöprő védőösztönt érzed magadban azok iránt, akiket szeretsz, és vadállattá válnál, ha veszélyben vannak, akkor egészen biztosan farkas vagy.

 

5. A farkas kiváló vezető.

 

A farkasok falkában élnek, mozognak és vadásznak, és vad természetük ellenére betartják a szabályokat, és van egy vezetőjük, az alfa. Az alfa feladata, hogy megvédje a falkában a gyengéket, kiossza a feladatokat, etesse és védje a kicsinyeket, és biztonságba vezesse a falkát. Ha inkább vezetsz, mint követsz, és rendelkezel azokkal a tulajdonságokkal, amelyek az alfát megkülönböztetik a többi farkastól, akkor nem egyszerűen farkas vagy, hanem alfa.

 

6. A farkas hű a természetéhez

 

Még az állatkertekben élő farkasok is megőrzik vad természetüket. Vadak és megalkuvás nélkül állatok. Nem változtatják meg magukat, mint a kaméleon, ehelyett inkább a körülményekhez való alkalmazkodást választják a túlélés érdekében, és még az alkalmazkodásban is hűek maradnak a természetükhöz. Figyelmen kívül hagyod a társadalom által mindenkire rárakott jelzőket, hogy a lehető legteljesebben élhesd az életed, ahelyett, hogy a konformitás és a sztereotípiák csapdájába esnél? Ha a válaszod igen, akkor nem kell tovább keresned a benned élő farkast.

 

7. A farkasok határozzák meg a szabadságot

 

A farkas a saját feltételei szerint él. Egyedül vad természete biztosítja számára a szabadságot. A farkasok szabad állatok, akik soha nem hagyják magukat rabigába vetni és megváltoztatni. Ők a saját maguk főnökei. Ha ezeken a tulajdonságokon keresztül meglátod magadban a farkast, akkor nincs szükséged arra, hogy valaki megmondja neked, ki vagy. Éppen a nem konform természeted bélyegzett meg farkasnak, még mielőtt tudtad volna, hogy az vagy.

 

8. A farkas a saját igazsága szerint él

 

A farkasok a természet egyik saját törvényét gyakorolják. Úgy bánj velem, ahogyan te is szeretnéd, hogy bánjanak veled. A farkas hisz a tisztességben, Ha tisztességesen, tisztelettel bánsz vele, akkor te is tiszteletet kapsz. Ha fenyegetéssel jössz, akkor rád szabadítja vad természetét. Ez az elv hasonlít a tiédhez? Mindenkivel aszerint bánsz, ahogyan veled bánnak? Ha így teszel, akkor a belső farkasod él.

 

9. A farkasok nem irgalmasak

 

A farkasok igazságos teremtmények, de ha a rossz oldalukra állsz, soha nem mutatnak irgalmat. Ez teszi őket veszélyessé. Ez az egyik dolog, ami táplálja legendás elszántságukat és türelmüket, amikor vadászat közben becserkészik a zsákmányukat. Akkor vagy igazi farkas, ha nem adsz második esélyt az embereknek, hogy elszúrják, és nem habozol kiosztani a megérdemelt büntetést.

 

10. A farkas magányos

 

Igen, a farkasok falkában vadásznak, falkában élnek és falkában mozognak. Ez azonban nem vonja kétségbe azt a tényt, hogy alapvetően magányosok. Egyedül is képesek élni, a legmerészebb felfedezéseket is véghez tudják vinni, anélkül, hogy társaságra lenne szükségük. Akkor tudod, hogy minden szempontból igazi farkas vagy, ha vágysz az egyedüllétből fakadó magányra.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!