gondor_frufru

Ezt Az 5 Dolgot Vedd Figyelembe, Mielőtt Göndör Frufrut Szeretnél:

Volt valami a hosszú lezárásban, ami arra késztetett, hogy fogd a dolgokat, amiken ide-oda járkáltál, és – bocsánat a kifejezésért – csak csináld már meg. Számomra ez a döntő lépés az volt, hogy végre göndör frufrut csináltattam. Ez volt az, amit a barátom és fodrászom évek óta könyörgött, hogy tegyem meg, de még nem jutottam el odáig (ami egyébként soha nem tragikus kifogás).

 

Az új frufrum mindent megtett, amit egy nagyszerű, átalakító hajvágásnak tennie kell: új és jobb embernek éreztem magam, és idegenektől és szeretteimtől egyaránt óh és aah-ot váltott ki belőlem. Bár soha nem mondom, hogy soha, ha a hajamról van szó, tényleg nem tudom elképzelni, hogy valaha, soha többé ne legyen frufrum.

gondor_frufruról

Az alábbiakban egy rövid összefoglalás arról, hogy mit tanultam eddig a frufruval való életről.

1. A frufru átalakít.

A frufru természeténél fogva drámai hatással van az arcvonásaidra és az arányaidra. Természetes, hogy egy frufru frizurának átalakító hatása van. Úgy találtam, hogy a frufrum lágyította az arcomat – kissé enyhítve a vastag, sötét szemöldököm súlyosságát -, miközben meghatározóbbá tette és nagyobb hangsúlyt fektetett az arccsontjaimra. Attól függően, hogy hol vágod le, a frufruval kiemelheted vagy felhívhatod a figyelmet a kívánt vonásokra, vagy erősebbé vagy lágyabbá teheted a megjelenésedet.

 

2. Az extra volumen és textúra adott.

 

Az egyik kedvencem, amit az új frufruval rendelkező ügyfeleimnek mutatok, hogy hogyan néz ki a hajuk felfelé. A topknotoktól a copf fonatig, az extra “darabok”, ahogyan ő szereti hívni az arc körüli rétegeket, a frissítéseknél játékmegváltást jelentenek. Az extra volumen és textúra sokat segít – különösen a fürtök esetében -, és egyszerűen mindent érdekesebbé tesz.

 

3. A rojtok kész stílusmeghatározás.

 

Hasonlóan ahhoz, ahogy a hajadat platina szőkére szőkíted vagy neon fantázia színűre fested, a rojtok, akár tompák, akár kicsit lágyabbak, önmagukban is stílusmeghatározást jelentenek. Amíg megfelelően ápolod a frufrudat (erről majd egy perc múlva), addig fokozza az általános megjelenésedet, és összeszedettebbnek tűnsz tőle. Legyen szó rövid frufruról, hosszú frufruról, ívelt frufruról, lekerekített frufruról vagy réteges frufruról, az egész arról szól, hogy megtaláld, ami neked megfelel.”Ha egyszer megvan, mindig úgy fog tűnni, mintha sokkal többet tettél volna.

4. A magas karbantartási igény nagy jutalommal járhat.

Tapasztalatom szerint az a vicces a frufruval kapcsolatban, hogy egyszerre nehezíti és könnyíti meg a hajápolási rutint. Mivel a frufru több olajat és izzadságot szív magába az arcról, gyorsabban zsírosodik, ami azt jelenti, hogy gyakrabban kell samponoznod és visszaállítanod – különösen, ha göndörebb hajad van. És persze el kell kötelezned magad a rendszeres, néhány hetenkénti hajvágás mellett. De végül is megéri, mert amíg a frufrudat a helyén tartod, addig a stílusod kifizetődik.

5. A frufru fejlődik – a legjobb módon.

Az elmúlt nyolc hónap alatt a rojtos frizurám fejlődött. Míg kezdetben az segített nekem könnyebben belerázódni a frufruba, hogy megtartottam a hosszú, mellkasig érő rétegeket, ma már vállhosszú, apróbb rojtokkal és rétegekkel tarkított frizurám van, ami még inkább a 70-es évekbeli lendületet adja. Mindig van lehetőség arra, hogy megnézzük, hogyan áll a frufrunk, és mi az, ami a stílusunk szempontjából kényelmes, és onnan induljunk el. Mindig lehet finomítani és finom változtatásokat eszközölni a formán. Én személy szerint imádom, hogy minden alkalommal, kérhetek valami mást, ha vágyom rá, legyen az egy rövidebb babafrizura vagy több réteg, amivel játszhatok. A frufrum a lehetőségek új világát nyitotta meg a fürtjeim számára, így az utolsó szó, amivel itt hagylak benneteket: Ha frufrura vágysz, csatlakozz már a bulihoz!

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!