Ezek Lesznek Idén A Legvadítóbb Köröm Minták:

A körmök és a kezek ápoltsága hihetetlenül is fontos, hiszen erre általában kevesebb figyelmet fordítunk, mint az arcápolásra.

Ahhoz, hogy a körmeid egészségesek és ápoltak maradjanak, időnként pihentetned kell a körmeidet a lakkozások között. Akár hiszed, akár nem, a körmöd is élő szövet és szüksége van oxigénre, ami a körömágyig bejut. Amikor a körmeid nem kapnak levegőt, nehezebben küzdenek meg a vírusokkal és a gombákkal. A körömlakk ezenkívül ki is száríthatja a körmeidet, így vesztenek a rugalmasságukból és az erősségükből.

Ezért fontos az, hogy hamar megtaláld milyen körmöket is akarsz hordani az idén és ne kelljen 100+1 mintát végigpróbálnod. Úgyhogy turbózzuk fel élénk körömszínekkel a kedvünket és kinézetünket is. A mély bordó, a lila mellett a kékes-zöld és a sötétszürke lesz a divat ebben az évben.
 

Marble Sparkle:

Színekből és mintákból sosem elég! Itt a márványos manikűr! Bár nem olyan egyszerü megcsinálni, megéri, az eredmény varázslatos lehet! Az elkészítéséhez pár, különféle színű körömlakk szükséges és egy pohár víz. Kezdjük belefolyatni a lakkokat egymás után a vízbe, ezután egy élesebb tárggyal – lehet az ceruza is – húzzuk mintára a lebegő festéket. Ezután egy könnyed mozdulattal mártsuk bele az ujjunkat és szedjük le a felesleget.

 

Polka Dot:

Ha mintákra vágyunk, de nem vinnénk túlzásba, akkor kiváló választás lehet a pöttyök! Nincs más hátra, mint hogy eldöntsük, mindegyik körmünkre kerüljön belőle, vagy csupán néhányra.

 

Matte Magic:

Bármilyen szetthez passzol, legyen az kosztüm vagy sportfelszerelés. Egyszerűen csupán vigyük fel a matt lakkot a körömre, de ügyeljünk arra, hogy ne kenjünk áttetsző fedőlakkot rá, mert attól fényes lesz a felülete.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!