Ezek lesznek a nyár legstílusosabb körmei! Legyél Te Is A Legtrendibbek Közt!

Itt a nyár és megérkeztek a pasztell színek is, amelyek geometrikus formákkal ötvözve tutira biztosan megfogják hódítani a nyarat!

 

A geometrikus manikűr elkészítéséhez nem kell mást tennünk, mint kiválasztanunk az alaplakk színt vagy színeket, felvinni azokat, ezután hagyni megszáradni. Ezt követően a körömdíszítő lakkok vékonyított ecsetének segítségével, határozott mozdulatokkal rajzoljuk fel körmeinkre a kívánt mintát. A geometrikus hatás elérése érdekében javasolt ezt a köröm széleihez közel készíteni, hogy így még inkább hangsúlyosabbak legyenek az éles formák. Festhetünk akár négyzeteket vagy háromszögeket, a lényeg, hogy ügyeljünk arra, hogy a szélei elég élesek és jól láthatóak legyenek.

Nyári napfelkelte, kék lagúna, epres fagylalt. Ilyen, és ehhez hasonló káprázatos színekkel köszönti a tavaszt a mark. Gél hatású körömlakk palettája.

 
 

A nyolc új árnyalat segítségével üde, színpompás és ragyogóan fényes hatású manikűröket alkothatunk, amelyek garantáltan jókedvre derítenek bennünket, amikor csupán ránézünk. A tartós Gél hatású körömlakkok ápoló omega olajat tartalmazó formulája már akár egy rétegben is megfelelő fedést biztosítanak a körmöknek.

Válogassuk össze kedvenc árnyalatainkat, és kenjük ki velük kedvünk szerint egy vagy akár több színnel körmeinket. Ebben az évben ugyanakkor tovább hódítanak a geometrikus minták is, amelyeket bátran alkalmazhatunk manikűrünkben és kombinálhatunk pasztelles árnyalatokkal is. Ennek a könnyű, de annál látványosabb megvalósításában nyújtanak segítséget a mark. körömdíszítő lakkjai.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!