Ezek Azok A Gyakori Hibák Farmer Választásnál, Amivel Elrejted A Szépségedet És Kiemeled A Hibáidat:

Tudtad, hogy az hogy az indigókék anyagot i. e. 14000 körül már használták valamilyen hordozó vagy tároló eszközként Peruban? És azt, hogy a denim anyag már az 1600-as években létezett, méghozzá Franciaországban?

Érdekességek a farmernadrágról:

A múlt század végén, amikor az aranyásók Alaszkában “múlatták” az időt, amikor a bányászok nehéz testi munkával hozták felszínre a rézbányák kincsét, amikor az olajmezők lovagjai Texasban kutattak a sárga arany után, amikor földművesek dacolva jéggel és szárazsággal teremtették elő a kenyérre valót, amikor a cowboyok egész nap lovon ültek és hajtották a marhacsordát – nos, ebben a hősi, pionír korban egy Levi nevű ügyes kereskedő a következő ötlettel állt elő: mi lenne, ha a sátrak erős vásznából varrnának munkaruhát ezeknek a munkásoknak? Azoknak, akiknek nincs pénzük arra, hogy váltogassák a ruhájukat, akik számára a legfontosabb szempont: a tartósság. Így született az 1. farmernadrág, amit később indigóval megfestettek. Akkor még nem is sejtették, hogy a durva, vastag vászonból készült munkaruha micsoda páratlan karriert fog befutni az öltözködés történetében. A film ennek a híres ruhadarabnak a történetét meséli el, miközben bepillantást enged a múlt század végétől eltelt idő eseményeibe, hisz az öltözködés egyfolytában az adott kor társadalmi szokásait tükrözte. A farmer volt a lázadás szimbóluma az 50-es években, ezt viselték a filmtörténet híresen vonzó rosszfiúi: James Dean, Marlon Brando és persze Elvis, a rock and roll királya. A 60-as évek nonkomformistái is ezt választották egyenruhának, és a 70-es, 80-as évek divattervezői sem hagyták ki ezt a ruhadarabot a kollekciójukból

 

Sajnos rengetegen elkövetjük napjainkban azt a hibát, hogy nem túl előnyös farmert választunk magunknak és észrevétlenül kiemeljük rossz adottságainkat, valamint elrejtjük a pozitívakat. Figyelj és jegyzetelj, hogy számodra melyik farmer lenne előnyös!

 

Melyik farmer illik hozzám?

Skinny farmer

A háromszögű, téglalap, és homokóra testalkatoknak ajánlott.

Nem ajánlott a kerek, és a fordított háromszög testalkatokra.

Hangsúlyozza a csípőt, és hosszabbítja a lábakat. Az összes előnytelen részt kiemeli.

Egyenesszárú farmer

Ajánlott a háromszög, a fordított háromszög, homokóra, és alma testalkatokra.

Nem ajánlott a téglalap testalkatú hölgyeknek.

Vizuálisan képes eltüntetni a fölösleges zsírmennyiséget, a has, derék, és csípő tájékáról.

A nagyon vékony, csontsovány hölgyek jó ha elfelejtik ezt a típusú farmert.

Magasított derekú farmer

Ajánlott a téglalap, a homokóra, és az alma testalkatú hölgyeknek.

A háromszög, és a fordított háromszögre nem ajánlott. Elrejti a hasi zsírt, hosszabbítja a combot, de rövidíti a felsőtestet, és optikailag csökkenti a magasságot.
Alacsony derekú farmer

Ajánlott a fordított háromszög, téglalap, és homokóra testalkatokra.

Mellőzzék azonban az alma, és a háromszög testalkatú asszonyok.

Hangsúlyozza a hasat, a derekat, meghosszabbítja a felsőtestet, rövidíti a lábat.

Ezeket Az Alapvető Hibákat Ne Kövesd El!

1. Túl szakadt farmer

Lehet, hogy az a trend, hogy minél szakadtabb, és rongyosabb legyen a farmer, de javasolt odafigyelni arra, hogy azért maradjunk a jóízlés határain belül. Léteznek olyan alkalmak, és helyek, amikor egyáltalán nem ajánlott szakadt farmert felvenni. Ha nem akarunk úgy kinézni, mint egy hajléktalan, jó, ha mellőzzük a túl rongyos farmert, bármennyire is trend.

2. Nem tökéletes a méret

Farmert csupán a testalkatunknak, és méretünknek megfelelően vásároljuk. Mindenképp próbáljuk fel, és csupán akkor vegyük meg, ha tetszik, amit a tükörben látunk. Esetleg kérjük ki a legjobb barátnőnk tanácsát.

3. Ne vásároljunk kisebb méretet

Csupán azért, hogy vékonyabbnak tűnjünk, ne vásároljunk két számmal kisebb farmert. Nem leszünk vékonyabbak egy szűk farmertől, sőt még felhívjuk a negatívumainkra is a figyelmet.

4. Mintás farmer

Divatba jöttek az ún. mintás farmerek, melyek egy egyszínű felsővel nagyon jól mutathatnak. Vigyázzunk azonban, hogy ne vásároljunk túl mintás, és nagyon színes farmert, mert így könnyen olcsó, vicces megjelenést keltünk.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!