Ezek A Negatív Dolgok Történnek A Testeddel, Ha Szűk Farmert Viselsz:

A szűk farmerek évek óta divatosak, és 2022-ben még mindig divatosak. És bár lehet, hogy a nap végén túl fáradtnak érzed magad ahhoz, hogy átöltözz, jobb, ha leveszed őket, és valami lazábbat választasz, amikor hazaérsz. Valójában a túl gyakori és hosszú ideig tartó skinny farmer viselése több problémát okozhat, mint gondolnád.

A szűk farmerek rendszeres viselése kifejezetten negatív módon is hatással lehet az egészségre.


1. Fájhat tőle a lábad.


Bármennyire is divatos a szűk farmered, jobb, ha kevered, és lazább nadrágot viselsz, és amint hazaérsz, azonnal leveszed. Ha túl sok időt töltesz szűk farmerben, különösen, ha egész nap mozogsz vagy guggolsz, az fájdalmat okozhat a lábadban lévő izmoknak és idegeknek. A szűk farmer és a szűk öv kombinációja zsibbadást, fájdalmat és bizsergést is okozhat a combok elülső részén, ami a Skinny Pant Syndrome néven is ismert állapot.

2. Lelassíthatja a vérkeringésedet.

Lehet, hogy a kedvenc farmered bármilyen alkalomra a kedvenc ruhád, de ha valaha is tapasztaltad már, hogy nehéz és fáradt a lábad, jobb, ha kényelmesebb nadrágot választasz. A deréktájon túlságosan szűk és korlátozó ruhák viselése csökkentheti a vérkeringésedet, és megnehezítheti, hogy az ereid visszapumpálják a vért a szív és más szervek felé.

3. Rosszabbá teheti a gyomorégést.

Bizonyára észrevetted már, hogy a farmered mély és érzékeny barázdákat hagyhat a derekad körül, ha túl sokáig viseled. A hasba nyomó, szoros ruházat valójában savas refluxot okozhat, ami az egyik leggyakoribb bélprobléma, amitől sokan szenvednek. És még ha tökéletesen egészséges is vagy, és nem ismered a fájdalmas gyomorégést, akkor is megvan az esélye a reflux kialakulásának, ha 2 héten keresztül rendszeresen szűk ruhákat viselsz.

4. Befolyásolhatja a testtartásodat.

Bár a szűk farmer viselésétől összeszedettnek érezheted magad, hosszú távon valójában azt eredményezheti, hogy görnyedni fogsz. A szűk farmerek megbontják az egészséges egyensúlyt a derekad és a csípőd között, és mivel a hát alsó részének túlzott hajlítását okozhatják, növelhetik a gerinc porckorongjaira nehezedő terhelést.

5. Nem tesz jót a reproduktív egészségednek.

Kétségtelen, hogy a skinny farmer klasszikus, de a mindennapos viselése valójában növelheti bizonyos fertőzések és irritációk kockázatát. Az egyik ilyen a vulvodynia, egy olyan állapot, amelyet a szeméremtestedben jelentkező krónikus fájdalom jellemez. Kutatók megállapították, hogy azoknál a nőknél, akik hetente 4 vagy több alkalommal viselnek szűk farmereket, több mint kétszer akkora valószínűséggel alakul ki vulvodynia, mint azoknál, akik soha nem hordanak szűk nadrágot.

Ezek A Negatív Dolgok Történnek A Testeddel, Ha Szűk Farmert Viselsz

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!