szem_alatti_taskak

Ezek A Legjobb Természetes Kezelések A Sötét Karikák És A Szem Alatti Táskák Eltávolítására:

Egyeseknél nagyobb valószínűséggel fordulnak elő sötét karikák vagy puffadt szemek.

A fáradtság, az alváshiány és a stressz a leggyakoribb tényezők közé tartoznak, amelyek nagy hatással vannak ezekre a szem alatti foltokra. Idővel a koldusok elkezdenek zsírt és folyadékot raktározni, és gyulladáshoz vezetnek, ami viszont a sötét karikákat még feltűnőbbé teszi.

Vannak más tényezők is, amelyek hozzájárulhatnak a probléma kialakulásához: genetikai tényezők, allergiák, bizonyos gyógyszerek fogyasztása által okozott mellékhatások.

Nagyon fontos a sötét karikák és táskák időben történő kezelése, mert ha nem kezeljük őket időben, akkor csak egy kisebb műtéttel lehet őket megszüntetni.

Számos olyan termék és kezelés áll rendelkezésre, amely segíthet a sötét karikák és táskák eltüntetésében.

Azonban erősen javasoljuk, hogy kezelje ezt a problémát házi receptekkel, amelyek teljesen természetesek és biztonságosan használhatók. Ráadásul nagyon könnyű és egyszerű elkészíteni őket.

Természetes kezelések a sötét karikák és táskák gyors eltávolítására.


1. Édesburgonya

A burgonyakeményítő fehérítő tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a zöldség magas víztartalommal rendelkezik, és képes hidratálni a bőröd, valamint leküzdeni a gyulladást.

A sötét karikák és táskák eltüntetése érdekében vágjon 1,5 vastag burgonyaszeleteket, és tegye őket 10 percre a hűtőbe. Ezután kend fel őket a szemhéjadra és a táskákra, és hagyd állni 15 percig.

2. Uborka

Az uborka erős gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és helyileg alkalmazva elképesztő hatást biztosíthat.

Mindössze annyit kell tenned, hogy 0,5 cm-es uborkaszeleteket vágsz, és a szemedre helyezed őket, amíg felmelegednek, majd újabb szeletekkel cseréled őket. Ismételje ezt 20 percig, és azonnal javulást fog tapasztalni.

3. Zöld tea

A zöld tea képes megakadályozni a folyadékvisszatartást, kiüríteni a méreganyagokat a szervezetből és megelőzni a gyulladást. Ajánlott naponta 2 csésze zöld teát inni: 1 reggel és 1 este.

Két zöld teás tasakot is megnedvesíthetsz egy kis forró vízzel, majd amikor felmelegedett, távolítsd el a felesleges vizet, és a tasakokat a szemedre helyezd.

4. Tehén- vagy kecsketej

A tejet tegye a hűtőszekrénybe. Amikor kihűlt, áztass be 2 vattapamacsot, és helyezd a szemhéjadra és a tasakokra. Hagyja állni 15 percig, majd öblítse le hideg vízzel.

5. Alma

Egy almát tegyen a hűtőbe, és amikor nagyon kihűlt, nyalja össze 1 evőkanál zabbal, amíg sűrű pasztát nem kap. Borítsd be vele az arcodat, és hagyd hatni 15 percig. Ezután öblítsd le hideg vízzel.

Az alma képes ellazítani az izmokat, így segít ellazítani a fáradt és feszült arcot egy hosszú nap után.

Néhány tanács


– Nagyon fontos a minőségi alvás és pihenés. A fáradtságot tekintik a probléma fő okának. Tehát, ha nem pihen és nem lazít, akkor nem lesz képes megszüntetni a sötét karikákat és a táskákat.

– Ügyeljen arra, hogy kerüljön mindent, ami elősegíti a folyadékvisszatartást, például a sófogyasztást és a fizikai inaktivitást.

– Igyon sok vizet, legalább napi 2 litert. A jól hidratált szervezet könnyebben kiüríti a méreganyagokat, javítja a bőr egészségét, és megelőzi a folyadékvisszatartást. Ez gyorsan és hatékonyan megszünteti a sötét karikákat.

– Fogyasszon vízhajtó ételeket, mint például zöld tea, spárga stb.

– Próbálja meg védeni arcát a napozás okozta károsodástól, és gondoskodjon arról, hogy arcát hidratáló krémekkel is ápolja.

– A kozmetikumoknak negatív hatásai lehetnek, és gyulladást okozhatnak a szeme körül.

– Ügyeljen arra, hogy elkerülje a folyamatos szemdörzsölés szokását. Sokan teszik ezt rendszeresen, minden nap, és még csak nem is tudnak róla. A szem dörzsölése irritálhatja és károsíthatja a szem körüli érzékeny szöveteket.

(homeremedieshouse.com)

szem_alatti_taskak_pinterest

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!