Ezek A Hajak Fognak Igazán Nagyot Hódítani Ebben Az Évben!

Az év haj dizájnjait mindig nehéz előre megjósolni, de szerencsére sikerült a jó helyen pár jó kérdést feltennünk, így mi megtudhattuk rá a választ és ezt most tovább adjuk nektek!

Az évben visszaugrunk az időben, ugyanis ismét jönnek a kilencvenes évek frizurái, viszont keverednek a modern ízlésekkel és díszítési módokkal, így igazán kreatív, soha nem látott hajviseleteket létrehozva.

 

Rövid pixie

Az állandó otthonlét közben nem csoda, hogy sok nő megunta a hosszú fürtöket és inkább az extrémen rövid hajra tette le a voksát.

A rövid frizurát még egyfolytában nem sokan merik bevállalni, pedig egy ütős pixie fazon minimum olyan nőies és sikkes tud lenni, mint a derékig érő haj. A titok csak az, hogy meg kell találni az arcformához illő fazont és a személyes stílushoz passzolót, hisz csupán úgy elképzelhető elérni a kellő hatást, ha önmagunknak is tetszik, amit a tükörben észlelünk.

A pixie vágás szinte mindenkinek jól áll, kerek, ovális, szögletes és szív alakú archoz is megfelelő választás elképzelhető. A különbség csupán az elérni kívánt hatásban van, például kerek arcnál a cél a nyújtás, így ebben az esetben a rétegzett, alul felnyírt változat a legszerencsésebb. Javasolt kikérni a fodrász segítségét, véleményét is, aki szakszerű segítséget adhat a fazon kiválasztásában.

Szerencsére fazonból rengeteg van, így nem lesz nehéz kitalálni, melyiket válaszd. A klasszikus vágáson kívül elképzelhető frufrus, hosszabb vagy rövidebb, előre vagy oldalra fésült, szóval könnyen variálhatod és alakíthatod, ha megunnád. Azon kívül, hogy izgalmas frizura, igazán nőies és sikkes is tud lenni, csupán az összképen múlik, milyen hatást érsz el vele.

Szőke tincsek

Eddig még sosem látott módon szőkítik a hajukat a nők: csupán az elől lévő tincseikre viszik fel a szőkítőkrémet, így különleges hatást érnek el. Az arcot keretező fürtöket kötelező kipróbálni idén!

Az utóbbi években számtalan új melírtechnika látott napvilágot, hiszen nagy trend mostanában a többszínű haj. Rengeteget változott viszont az, hogy a néhány éve divatos kontrasztos, azaz szinte sötétbarna tőből kiinduló szőkébe átmenő hajszín, teret engedett a természetesebb változatának. Ez az jelenti, hogy az alapszínünknél csupán picit világosabb melírt helyezünk el.

Használhatjuk ezt a technikát arra is, ha a hajunkat akarjuk picit világosítani, de a festésre nem szántuk rá magunk

 

Kusza tincsek

Idén hatalmas népszerűségnek fognak örvendeni a tépett, tincses fazonok. Keveset kell vele foglalkozni és mégis nagyon jól néz ki, ezért nagyon kényelmes viseletnek számít.

Nem fog madárijesztő hatást kelteni: gubancok nélkül emeli meg a hajtöveket, és könnyed, lágy esésű tincseket eredményez. Ha természetes hatást akarjuk, szárítás után nem kell már egyéb hajformázó kozmetikumot használnunk.

Sűrű frufru

Lejárt a romantikus, ritkás frufruk ideje! Idén újra hódítanak a tömött, dús tincsek. Gyönyörűen keretezik az arcot ezek a frizurák, és egy kevés játékosságot is adnak neki.

A frufruban az a nagyszerű, hogy sok féle típus létezik és szinte mindenkinek előnyére válhat, persze csupán akkor, ha tudod melyik típust vágasd magadnak. A legtöbben a laza, lágy esésű hosszú frufrut szeretik, ami kicsit olyan, mint az eszes lány Mátyás király meséjéből, aki hozott is ajándékot meg nem is: van is, meg nincs is. Bármikor hátra dobható, tűzhető, a frizura egészével összefogható, ugyanakkor igényes keretet ad az arcnak, finomítja a vonásokat, és egy dúsabb, frissebb frizura hatását kelti.

Szabályos bubifrizurák

Újra divatba jönnek a szabályos, vagány bubifrizurák. Választhatsz rövidebb és hosszabb fazont is, a lényeg, hogy minden tincs azonos hosszúságú lenne, mintha vonalzóval vágták volna!

Évek óta nagy kedvenc a bubi frizura, nincs ez másként idén sem. A bubi frizura erőssége, hogy szinte minden hajtípushoz tökéletes, és elképzelhető rövid, vagy akár hosszabb is. Ez a frizura remek választás, ha a hajad rakoncátlan és soha nem akar úgy állni, ahogyan akarod. Akkor is javasolt a bubi mellett dönteni, ha nincs dús hajkoronád. A bubi remekül variálható, így megtalálhatod a neked tetszőt, amely illik a személyiségedhez és a hajtípusodhoz. A kedvenc frizura ötleteidet mutasd meg a fodrászodnak és kérdi ki a véleményét, mert ő látja, hogy neked melyik állnak igazán jól. Ez a frizura elképzelhető enyhén borzos és fiatalos, de akár elegáns és nőies is. Valószínűleg ezért is olyan híres még egyfolytában.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!