Ez Már Eldőlt – Ezek A Hajtrendek Határozzák Meg A 2022-es Divatot:

Persze, ez a Tigris éve, de ez a polip frizura éve is. És a mixie (mullet pixie) és a shullet (shaggy mullet). Igen, az elnevezések elég nevetségesek, de az biztos, hogy megragadják a figyelmet, nem igaz? Következzen azaz öt hajtrend, amelyek idén a legkeresettebbek közé tartoznak.

1. A polip frizura

 

Ez a frizura felül kerek és gömbölyűbb, alul pedig szétterül (mint egy polip feje és csápjai), a stílus sok hasonlóságot mutat a shaggel. Kérd a stylistodat, hogy sok-sok szálas réteget készítsen – vagy még jobb, ha hozol egy olyan inspirációs fotót, mint a fenti.

2. A mixie

 

Ahogy a sztárfodrász és az R+Co kollektíva tagja, Jenny Cho elmagyarázza: “a mixie egy éles frizura, amely hátul hosszabb, mint egy mullet, és elöl rövidebb, mint egy pixie – a mullet találkozik a pixie-vel. A textúrától függően általában alacsony karbantartási igényű stílus, mivel a hajvonal körül laza hosszúságú”.

3. A shullet

 

Egy másik szóösszetétel, a shullet a shag és a mullet keresztezése. (A TikTok-on “farkasvágás” néven is ismert.) A végig bő textúrája határozza meg, és szilárd stílus azoknak, akiknek természetesen finomabb szálai vannak, mert testet ad.

4. A Smullet

 

Hasonló ötlet, mint a “shullet”, de rövidebb mindenhol. A smullet ideális hossza éppen a válladnál vagy a vállad felett esik, hogy inkább lobos kinézetet adjon.

5. A Power Bob

 

A HBO “Utódlás” című sikersorozatának óriási népszerűsége miatt láthatóan megnőtt az igény a karcsú, power bobra. A stílus utánzásához ügyelj arra, hogy a hossz az álladnál vagy éppen az áll alatt maradjon, és a listán szereplő többi vágással ellentétben kerüld a rétegeket.

Ez Már Eldőlt – Ezek A Hajtrendek Határozzák Meg A 2022-es Divatot

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!