Ez Az Idős Nő 52 Év Házassággal A Háta Mögött, Most Elárulja Mi A Titka:

Tudjuk jól, hogy házasság és a gyereknevelés sokszor nem egyszerű, sőt sokszor kétségbeejtő tud lenni. Nem véletlen hát, hogy átlagosan a házasságok nagy része kevesebb mint 7 év után felbomlik. Na, de itt a kivétel! Ez az idős nő 52 év házassággal a háta mögött sok mélységet és magasságot átélve mégis megtudta tartani a házasságát. Mi volt ennek az oka? Rögtön eláruljuk!

 

Szerinte ezek a jó házasság titkai:

1 – Vállald a felelősséget a tetteidért

Felelősek vagyunk a tetteinkért, a szavainkért és a hangulatunkért is. Van, hogy a partnerünk szenvedi el a következményeit. Gondolkodj, mielőtt mondanál vagy tennél valamit, amit később megbánhatsz.

2 – Készítsd el neki a kedvenc ételét

Mindannyian tudjuk, hogy a férfi szívéhez másodsorban a gyomrán át vezet az út. Ha gyakorta elkészíted a kedvenc ennivalóját, akkor tuti lehetsz benne, hogy a maga módján értékelni fogja ezt a gesztust.

3 – Időnként hagyd egyedül

Annak érdekében, hogy jól működhessen a kapcsolat, hagyd magára időnként a férjedet. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeret, vagy nem törődik veled, ha egyedül van, egyszerűen csupán foglalkozhat olyan dolgokkal, amikkel akar. Használd ki az időt, hogy ilyenkor te is a személyes hobbidnak élj.

4 – Ne próbáld megváltoztatni

Amikor megismerted a férjedet és igent mondtál neki, azzal minden hibájával együtt fogadtad el. Ne akard megváltoztatni, mert az nem a te dolgod. Ez az ő döntése és felelőssége, hogy jobbá váljon és összhangba kerüljön a lelkiismeretével.

5 – Bókolj neki

A férfiak egója jellemzően nagyon erős, de mögötte sokszor önbizalomhiány áll. Minél többet bókolsz neki, annál boldogabbnak fogod őt látni.

 

6 – Légy jelen

Bizonyítsd be neki, hogy egyfolytában jelen vagy és szánd rá az időt, hogy megosszátok egymással a napi történéseket, a jókat és a rosszakat is. Egyfolytában figyelj arra, amit mondani akar neked, amikor megosztja veled az érzéseit. Így tudni fogja, hogy törődsz vele és fontos vagy számára.

7 – Ne emlékeztesd rendszeresen a múltban elkövetett hibáira

Ha még egyfolytában vele vagy, akkor az azt jelenti, úgy döntöttél, hogy megbocsátod azokat a hibákat, amiket a múltban elkövetett. Annak érdekében, hogy jó kapcsolatot tarts fenn a férjeddel ne visszafelé haladj az időben, hanem előre. Ha megbocsátottál neki, azt gondold is őszintén.

8 – Felejtsd el a gondolatot, hogy nem akar téged

Igent mondott az oltárnál és téged választott maga mellé élete végéig. Azonban egy kapcsolatért majd is tenni kell. Légy rá javasolt, hogy továbbra is veled akarjon lenni.

9 – Támogasd, amikor szüksége van rád

A nehéz időkben, legyen az szakmai vagy személyes ügy, egyfolytában állj mögötte teljes vállszélességgel. Te légy a legjobb szövetségese. Ez kiemelkedően fontos egy kapcsolatban.

10 – Akarj tetszeni neki

Azokon a napokon is, amikor nem vagy a legjobb hangulatodban és a melegítő alsó az egyetlen darab, amit hajlandó vagy felvenni, próbálj meg gyönyörű lenni a kedvéért. Ne várj egyfolytában különleges alkalmakra, hogy kicsinosítsd magad neki.

11 – Lásd a férjedben a legjobbat

Egyfolytában pozitívan tekints a társadra és ne azokra fókuszálj, amiket nem kedvelsz benne annyira. Azokra a tulajdonságokra összpontosíts, amelyek miatt megszeretted őt.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!