Ez A Tér Szimbolikával Ragadja Meg A Tudatalattidat. Neked Mi Ragadta Meg A Figyelmedet?

Nem minden tulajdonságunk látható! Vannak személyiségünknek teljesen különleges tulajdonságai, amelyeket valamilyen okból, tudatosan vagy tudat alatt elrejtünk a társadalom elől.

Próbáld ki ezt a gyors tesztet, amely segít meghatározni ezeket a tulajdonságokat.

 

Mi keltette fel a figyelmedet a fenti képen?

 

Kövek

 

Nem vagy megbocsátó ember, ezért a negatívum gyakran rád és a szeretteid irányába irányul. Nem kiabálsz, viszont büntetést ígérsz, méghozzá olyan büntetést, amit nem te diktálsz vagy szabsz ki, hanem az élet.

 

Házak

 

Olyan ember vagy, aki direkt és szűretlen módon érzékeled a valóságot. Talán empatikus vagy, vagy egyszerűen csak jó szíved és fogékony lelked van: Átérzed az emberek örömeit és problémáit, és képes vagy meglátni és megérteni a világ szépségét.

 

Sas

 

Domináns személyiség vagy, azaz született vezető. Lehet, hogy ezt a tulajdonságodat valamilyen szinten örökölted, de ez cseppet sem vesz el az érdemeidből. Ha egy megoldandó problémával találod szembe magad, akkor szükséged van arra, hogy egy ügy, egy helyzet, egy kapcsolat a véleményed, elképzelésed, döntésed szerint alakuljon.

 

Szemekben lévő kép

 

Téged lehetetlen becsapni. Nem vered nagydobra ezt a tulajdonságod, hanem szó szerint minden embert teljes egészében látsz minden értékével és negatívumával együtt, ennek hála pedig szinte fizikailag érzed a hamisságot. Óvatos és visszafogott ember vagy, aki minden sikerét megosztja. Ezzel ellentétben a sikerekhez vezető következtetéseket és élettervét nehéz kihúzni belőled.

 

Madarak

 

Olyan ember vagy, aki nagyra értékeli az akarat, a cselekvés, a beszéd szabadságát. Nagyon nagy hangsúlyt fektetsz a belső világodra, a személyes teredre, és arra, hogy saját szemléleted legyen a dolgokról. Nem szereted a parancsoló és kötekedő embereket. Nem avatkozol bele más életébe, és nehezen viseled, ha valaki – akár a saját érdekében – megpróbál beleszólni a tiédbe. Nem szereted a szabályokat, törvényeket, hagyományokat.

 

Emberek

 

Olyan ember vagy, aki tudja, hogyan kell megfigyelni, tervezni, türelmesen várni, és feltűnés nélkül elérni a kívánt eredményt. Éles elméd, és kiváló önkontrollod van, ezért gyakran meg tudod jósolni egy adott szituáció végkimenetelét.

Ez A Tér Szimbolikával Ragadja Meg A Tudatalattidat. Neked Mi Ragadta Meg A Figyelmedet

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!