Ez A 6 Legjobb Módszer A Kapcsolatod Újramelegítésére:

Kezd unalmassá válni a kapcsolatod? Gondjaitok vannak? Íme a hat legjobb módszer, hogy olyan legyen a kapcsolatod mint a legelején.

1. Kezdjen újra randizni

A legtöbb esetben a mindennapi rutin és a rohanás megöli a romantikát. Bár az élet lehet, hogy megterhelő, ti ketten megérdemlitek, hogy minőségi időt töltsetek együtt. Mi lenne jobb módja annak, hogy újra összekapcsolódjatok, mint ahogyan először kapcsolódtatok?

Igen, lehet, hogy kínos ötletnek tűnhet újra randizni, de pillangókat és kellemes érzéseket fog okozni. Csak győződj meg róla, hogy komolyan veszed, és úgy készülsz fel rá, mintha ez lenne az első randi. Lehet, hogy nem fogsz csodálkozni a randi végi csókon, de biztosan izgatott leszel.

2. Vállaljatok közösen egy projektet

Dekoráljatok át egy szobát, kertészkedjetek, menjetek táncórára, építsetek galambházat… bármit, amivel több időt tölthettek együtt. A titok itt az, hogy minél több egyszemélyes interakciót tartsatok.

Győződjetek meg róla, hogy mindketten komolyan veszitek, és nem feltétlenül a projekt sikeréért teszitek bele magatokat, hanem inkább azért, hogy ott legyetek és segítsetek egymásnak.

3. Minden nap szánjatok külön időt kettőtökre.

Tegyétek szokásotokká, hogy minden reggel közösen ízlelgetitek a kávétokat, vagy vacsora közben, illetve után egy kis időt kettesben töltötök. Az egésznek az a lényege, hogy csak ti ketten legyetek – se gyerekek, se barátok, se rokonok, de még telefonhívások, se wifi, semmi más – csak ti ketten, akik személyes szinten kapcsolódtok össze.

4. Osszátok meg a szenvedélyeiteket

Egyikőtök szeret horgászni, a másik imád főzni. Miért töltenétek külön időt a halfogással vagy a főzéssel? Osszátok meg a szenvedélyeiteket.

Új dolgokat fogtok tanulni egymástól, emlékeket fogtok szerezni, jól fogtok szórakozni, és ami a legfontosabb, úgy fogjátok érezni, hogy tartalmas szinten kapcsolódtok egymáshoz.

Nem arról van szó, hogy mit szeretsz vagy mit nem szeretsz csinálni, hanem arról, hogy igyekezzetek kapcsolatot teremteni egymással.

5. Csináljatok valami kalandosat

Próbáljátok ki a búvárkodást vagy az ejtőernyős ugrást – ha mindketten szeretitek az extrém sportokat. Ha nem, menjetek el egy vidámparkba, és vágjatok bele együtt egy vad utazásba. A kézenfogás és az ölelkezés egészen új értelmet nyer. Mindenképpen álljatok meg a szerelmi alagútnál is.

6. Vonuljatok el egy hétvégére kettesben

Ha van rá időtök és megengedhetitek magatoknak, egy hétvége csak kettőtöknek, távol az otthontól, nyugodt környezetben pont megfelelő lehet arra, hogy újra felfedezzétek a szerelem szikráját.

Bámuljátok a csillagokat, tegyetek hosszú sétákat, beszélgessetek a jelenetekről, a múltatokról és a jövőtökről, ölelkezzetek, szeretkezzetek, és ragadjátok meg ezeket a pillanatokat úgy, mintha a legértékesebbek lennének számotokra.

Csak ne felejtsétek el kinyomni a wifit és kikapcsolni a telefonotokat.

Csak beszélgetni ezekről a dolgokról nem fog sokat változtatni, legalábbis hosszú távon nem. Tegyetek erőfeszítéseket, és sokkal jobban fogjátok élvezni egymás társaságát, miközben jól is fogtok szórakozni közben.

Ajánlott Cikk: Ez Az 5 Tényező Áll A Válások 90%-ának Hátterében

Ez A 6 Legjobb Módszer A Kapcsolatod Újramelegítésére

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!