Ennyit Kell Sétálnod Ahhoz, Hogy Fogyni Kezdjél:

Manapság az egészséges életmód egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az emberek elkezdenek egészséges ételeket fogyasztani és rendszeresen végeznek testmozgást. Így egészségesek maradnak, és elegendő energiával rendelkeznek ahhoz, hogy érdekes és aktív életet éljenek.

A különféle kardió edzések a legjobbak a fogyáshoz. Az úszást és a kocogást tartják a leghatékonyabb kardió edzéseknek.

Ezek biztosítják az emberek számára a legjobb eredményeket. Tudnia kell azonban, hogy van még egy hatékony edzéstípus, amely mindenki számára elérhető.

A gyaloglás igazán nagyszerű azoknak az embereknek, akik karcsúsodni szeretnének. A legjobb hatás érdekében azonban tudnia kell, hogy mennyit kell naponta gyalogolnia ahhoz, hogy elkezdjen fogyni, és hogy elérje a kívánatos eredményeket. Ma segítünk kitalálni ezt.

Ahhoz, hogy a gyaloglásnak köszönhetően fogyni tudj, különös figyelmet kell fordítanod a sebességedre és a testsúlyodra. Saját ütemtervet kell készítenie, és rendszeresen sétálnia kell, hogy megszabaduljon a súlyfeleslegtől.

A folyamat megkönnyítése érdekében használhat egy tempószámlálót. Ez segít ellenőrizni a nap folyamán végzett fizikai aktivitásod szintjét.

A legmegfelelőbb edzésterv elkészítéséhez a következő becslést használhatja:

 

100 kcal = 2000 lépés = 1,6 km; 1 kg = 140 000 lépés = 7000 kcal = 112 km.

 

De minden az egészségi állapotodtól és a szokásaidtól is függ, ezért ezekre a tényezőkre különösen figyelned kell.

A legjobb az, hogy bárhol és bármikor edzhetsz. Például lift helyett használhatod a lépcsőt, vagy gyalog mehetsz a munkahelyedre, ha az nincs túl messze. Így érdekesebbé teheted a gyaloglást. Például hallgathatod a kedvenc zenédet, vagy elviheted magaddal a kutyádat a parkba.

Azt is tudnia kell, hogy a kívánatos eredmények eléréséhez helyesen kell gyalogolnia. Például a hátadnak és a válladnak egyenesnek kell lennie. Lassan kell kezdenie, és fokozatosan növelnie kell a sebességet. Később növelheti mind az edzés idejét, mind a tempót. A karcsúsodáshoz minden nap vagy legalább heti háromszor kell gyakorolnod.

Tehát, mint láthatod, minden meglehetősen egyszerű. Akár a buszmegállóba menet is edzhetsz. Az edzéseid egyszerre lehetnek érdekesek és hatékonyak. Igazi örömet okozhatnak, ha mindent helyesen csinálsz.

Ajánlott Cikk: Ezt A 9 Dolgot Érdemes Enned, Ha Fogyni Akarsz

Ennyit Kell Sétálnod Ahhoz, Hogy Fogyni Kezdjél

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!