Fiatalítsd Meg A Nyakadat Ezekkel Az Egyszerű Módszerekkel:

A legtöbb ember a kor előrehaladtával szeretné megőrizni fiatalos megjelenését, és ennek érdekében sok pénzt költ drága szépségápolási termékek vásárlására vagy kozmetikai kezelésekre.

Amikor a bőr ápolásáról van szó, a fő hangsúly mindig az arcon van. A legtöbb ember azonban elfelejtkezik a nyak bőréről, amely a korral szintén ráncossá és vékonyabbá válhat.

Ahelyett, hogy drága, vegyszerekkel teli termékeket vásárolnánk és használnánk, van néhány természetes módszer, amely segíthet abban, hogy fiatalos legyen a nyakunk.


1. A C-vitamin használata

A C-vitamin az antioxidánsok ismert forrása. Szájon át szedhetsz táplálékkiegészítőket, vagy fogyaszthatsz C-vitaminnal teli ételeket. Beatriz Molina bőrgyógyász azt javasolja, hogy az embereknek L-aszkorbinsavat tartalmazó szérumot kell szedniük, hogy gyorsan felszívódjon a bőrbe.

2. Kerülje a napkárosodást

A nyak bőrét a napozás is károsíthatja. Mindig ügyeljünk arra, hogy olyan fényvédővel ellátott fényvédőt használjunk, amelynek tartalmában titán és cink is van, amelyek blokkolni tudják az UVB és UVA sugarakat.

3. Gyakoroljon rendszeresen

Annak érdekében, hogy a nyakad fiatalos és feszes legyen, végezhetsz néhány gyakorlatot. Számos tanulmány kimutatta, hogy a rendszeresen sportoló emberek bőre rugalmasabb és vastagabb. Ráadásul a testmozgás javítja az oxigénkeringést.

4. Próbáljon ki egy kollagén-kiegészítőt

A New-Medical szerint a kollagén a kötőszövet része, amely a bőrsejtek folyamatos megújulásáért, valamint a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelős. Emellett a kollagén elengedhetetlen a bőr rugalmasságához. Javasolt a kollagén-kiegészítő szedése.

5. Éjszakai alvás előtt fogyasszon zsírsavakat

Nagyon fontos az omega-3 és omega-6 zsírsavakban gazdag ételek fogyasztása, mivel a savak a bőrsejtek újjáépítéséhez és a kollagén termeléséhez szükségesek. Lefekvés előtt 4 órával érdemes szardíniát, lazacot, spenótot, avokádót, tökmagot és lenmagot fogyasztani.

Emellett nagyon fontos, hogy konzultáljon bőrgyógyászával.

Egyszerű Módszerek Arra, Hogyan Fiatalabbá Tedd A Nyakadat

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!