reggeli-edzes

Ha Csak Napi Egyszer Edzenél, Akkor Ezt A 8 Perces Reggeli Edzést Ajánljuk:

A reggeli előtti edzésnek rengeteg egészségügyi és fittségi előnye van. Az éhgyomri állapotban (azaz evés előtt) végzett edzés segíthet az anyagcseréd felpörgetésében, és potenciálisan több zsírt égethetsz el. Az is lehet, hogy jobb eredményeket érsz el az edzéseddel, mivel egyes kutatások szerint az emberek aerob állóképessége nagyobb a reggeli ébredés után. Mindezek nagyszerű dolgok, ha fitt és karcsú szeretnél lenni.

 

Mindezek mellett a reggelek gyakran a legzsúfoltabb napszaknak tűnnek – reggelit kell készítened, ebédet kell csomagolnod, kulcsot kell keresned, kávét kell innod, és még sok minden mást, mielőtt kilépsz az ajtón, vagy bejelentkezel a munkahelyeden. Hol van ebben a zsúfolt időkeretben valakinek ideje edzeni?

 

Értem én. Ezért készítettem egy gyors, egyszerű reggeli edzést kezdőknek, amelyek segítenek zsírt égetni, izmot építeni és karcsúbbá válni – mindössze nyolc perc alatt. Biztosan van kevesebb mint 10 perced reggelente egy kis testmozgásra, nem igaz?

 

Ha a határaidat akarod feszegetni, akkor állíts be egy időzítőt nyolc percre, és végezd el az egyes gyakorlatokat, pihenő nélkül. Ha az a célod, hogy időhatékony edzéssel karcsúbb legyél, akkor próbáld ki ezeket a gyakorlatokat, amint felkelsz.

 

Minden további nélkül, itt van a reggeli 8 perces edzésterv:

Testsúlyos guggolás x 15 ismétlés

 

A törzsedet egyenesen tartva és a hátadat megfeszítve ülj vissza a sarkadra és a csípődre, amíg azok párhuzamosak a talajjal. Ezután jöjjön vissza fel, a csúcson hajlítsa be a farizmokat és a négyfejűeket. Ez egy ismétlés; végezze el a 15 ismétlést, mielőtt a következő mozdulatra lépne.

Fekvőtámasz x10 ismétlés

 

Állj palánk pozícióba, a tested legyen teljesen egyenes vonalban. Kezdd a mozdulatot úgy, hogy a lábad együtt legyen, a vállad pedig egy vonalban a csuklóddal. A törzsedet feszesen tartva és a farizmokat összeszorítva engedd le magad (kontrolláltan), amíg a mellkasod a padlót nem érinti, mielőtt visszatolnád magad. Végezzen 10 fekvőtámaszt, mielőtt a következő mozdulatra lépne.

 

Fordított bukfenc x10 ismétlés lábanként

 

A mellkasodat magasan tartva és a törzsedet megfeszítve, fogd az egyik lábadat, és lépj hátra. Határozottan helyezze a hátsó lábát, majd kontrolláltan engedje le magát, amíg a hátsó térd finoman a padlót nem érinti. Amint a térd érinti a padlót, vezesse át az elülső sarkát, hogy visszaemelje magát a kiinduló helyzetbe. Végezze el az összes ismétlést az egyik lábon, mielőtt átváltana a másikra.

 

Fordított ropogtatás x10 ismétlés

 

Feküdj le úgy, hogy az alsó hátizmod laposan a földön legyen. Tartsd feszesen a törzsedet, emeld hátra a lábadat a tested felé, a hasizmaidat erősen hajlítva. Lassan engedd le a lábad, miközben a törzsedet feszesen tartja, mielőtt újabb ismétlést hajtana végre. Tíz ismétlés után végeztél!

 

Ha Mindennap Csak Egyszer Edzenél, Akkor Ezt A 8 Perces Reggeli Előtti Edzést Ajánljuk

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!