Egy Pár Alvási Pozíciója Rengeteget Elárul A Kapcsolatukról! A Tiétek Mit Árul El?

A párok alvási pozíciói sokat elárulnak azokról az érzelmekről, amin éppen keresztülmennek, mert ez egy érzelmi ablakot mutathat arra a problémára, amit a pár abban a pillanatban megél.

 

1. Kanál

 

A szakértők alapján az ebben a pozícióban ölelkező személy hajlamos arra, hogy vezesse és védje a partnert. Ez vmiatt kényelmesebbnek és biztonságosabbnak érzi magát a partner mellett, és lehetséges, hogy valahányszor nem ölelgetik alvás közben, védtelennek érzi magát.

 

Ez a póz a tökéletes harmóniát tükrözi a párok között. Azonban , bizonyos alkalmakkor ez azt is jelezheti, hogy a párkapcsolatban némi bizonytalanság van.

 

2. Hátulról, de közel

 

Azok a párok, akik általában ebben a pozícióban alszanak, azt tükrözik, hogy tiszteletben tartják az egyéni terüket anélkül, hogy elveszítenék a kapcsolatot. Dinamikusak, önállóan élik az életüket, de a kapcsolatuk stabil és egészséges. A szakértők szerint ez a pozíció a pár közötti bizalmat tükrözi, anélkül, hogy szükség lenne a másik aktuális jelenlétére.

 

3. Egymásra néznek anélkül, hogy megérintenék egymást

 

Az ebben a pozícióban való alvás az intimitás keresésének és a partner közelségére való igény meglétének a jele. Mindegyikük tudja, hogyan kell tiszteletben tartani a másik intim pillanatait, de magában foglalja a kapcsolatot, amely megakadályozza, hogy eltávolodjanak egymástól. Általában ez a párkapcsolati típus könnyebben vállalja a napi rutinokat és problémákat.

 

4. Egymás megölelése

 

Az iparági szakértők egyetértenek abban, hogy ez a pozíció csak a vágy és a nagyon erős szenvedély jele. Nagyon gyakori, amikor a kapcsolat elkezdődik, és általában akkor fordul elő, amikor mindketten alszanak egy intim pillanat után. Ez az egymásba fonódás a libidóról árulkodhat, de a szakértők szerint lehetséges, hogy a pózhoz hozzászokó pár féltékenységi helyzeteket mutathat.

 

5. Összebújás

 

A testbeszéd-szakértők szerint ez a póz a pár közötti elkötelezettséget, szeretetet és ragaszkodást tükrözi. Azt is mondják, hogy a partner vállán fekvés azt jelzi, hogy az illető nagyon biztonságban érzi magát a párjával együtt.

 

6. Teljesen elkülönülve

 

Ez arra figyelmeztet, hogy valami nincs rendben a kapcsolatban. Segíteni kell a távolságtartást és a nagyobb szabadság iránti vágyat mindkettőjük életében. Ha egyre kevesebb az érintkezés, az azt jelezheti, hogy szolid vita alakult ki, vagy hogy valamelyikük teljes függetlenségre törekszik.

Egy Pár Alvási Pozíciója Rengeteget Elárul A Kapcsolatukról! A Tiétek Mit Árul El

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!