Egy Hétig Minden Nap Használtam Egy Fogfehérítő Tollat – Íme Az Eredményeim:

A vörösborral, forró kakaóval és sok-sok kávéval teli időszak után a fogaimnak egy kis fogfehérítésre volt szükségük. A múltban már fehérítettem a fogaimat, mind professzionálisan a fogorvosnál, mind otthon, csíkok segítségével. Nagyon szerettem az eredményt, de utáltam a fogfehérítéssel járó kellemetlenségeket és az árat.

 

Nemrég rátaláltam az interneten az Arc Precision Applicator fogfehérítő tollra, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. A termék közel 30.000-be került szállítással együtt, viszont mindössze két hét alatt fehérebb fogakat ígér. És miután évekig próbáltam olyan csíkokat használni, amelyek lecsúsztak vagy fájtak a fogaim, érdekelt, hogy kipróbáljak valami újat.

 

Ha a 30.000 forintos árat sokallod egy kicsit, akkor sincs nagy baj! Korábbi cikkünkben már taglaltuk a házi fogkő eltávolítással kapcsolatos módszereket, így ha az árat sokallod, de a fogfehérítés érdekel, akkor csekkold le a téma trükkjeit és tabujait.

 

A fogaimról:

 

Azzal kell kezdenem, hogy a fogak megszállottja vagyok. Volt már fogszabályzóm és Invisalign fogszabályozóm, professzionálisan fehéríttettem a fogaimat, kitöltettem a kis hézagokat, lecsiszoltam őket, hogy egyenletesen sorakozzanak, fogat mosok, használok fogselymet és szájvizet, és soha nem hagytam ki a tisztítást. Ennek ellenére a napi fogfehérítő toll hozzáadása a rutinomhoz a következő kézenfekvő lépés volt! Van néhány apró elszíneződéses foltom a fogszabályzó és az Invisalign miatt, amin reméltem, hogy ez a toll segíthet.

Precision Applicator Teeth Whitening Pen. A termék nem szponzorált, így bevételünk nem származik vásárlásokból és a termékteszt eredménye mindössze a véleményünket tükrözi. (kép forrás: fruugo.hu)

A fogfehérítő tollról:

A 4 ml-es toll azt állítja, hogy fehéríti a fogakat és segít eltávolítani a foltokat. A csomagolás és a weboldal információi szerint ugyanazokat az összetevőket használja, amelyeket a fogorvosok is használnak a páciensek fogainak fehérítésére. Konkrétan az összetevők listáján szerepel a hidrogén-peroxid, amelyet gyakran használnak fehérítőszerként.

 

A márkának van egy egész termékcsaládja is, beleértve a csíkokat és fogkrémeket is, minden fogfehérítési igényt kielégítően. A fogfehérítő tollat naponta kétszer, 14 napon keresztül javasolják használni a legjobb eredmény elérése érdekében.

 

Alkalmazás:

Kicsit több mint egy héten keresztül minden nap, reggel és este fogmosás és fogselyem használata után a fogfehérítő tollból származó oldatot ecseteltem. Az átlátszó gél ragacsos állagú, és könnyen megtapad a fogak felszínén. Ez a termék, hasonlóan más fogfehérítő tollakhoz vagy csíkokhoz, egy perc alatt megszárad. A márka azt ajánlja, hogy a felvitel után várjon teljes 60 másodpercet a száradásra.

 

Amikor felviszem, a legnagyobb mosolyomat veszem fel, és legyezgetem a terméket, hogy gyorsabban száradjon. Hogy ez működik-e, nem tudom, de azért minden alkalommal ezt teszem. Bár én reggel és este alkalmaztam, ez a toll útra is magammal vihető, és a nap folyamán bármikor alkalmazható. A fehérítő csíkokkal ellentétben ez a termék percek alatt használható, és kész. Nincs többé várakozás, vagy állandóan újra kell igazítani a csíkokat.

 

Könnyű használat:

A száradási időn kívül ez a termék hihetetlenül kényelmes és könnyen használható. Csak csavard el a tollat egy teljes fordulatot, és vidd fel a terméket közvetlenül a fogaidra. A csomagoláson lévő csavaron két vonal van, amit össze kell egyeztetni, hogy minden alkalommal a teljes ajánlott mennyiséget kapod.

 

Szeretem az ecsetes applikátort, mert így tényleg bejuthat a fogak minden zugába, ahová a csíkokkal nem.Mivel az átlátszó gél a fehér sörtékből pumpálódik ki, könnyen láthatod, hogy hova viszed fel a terméket, hogy minden fogat egyenletesen bevonj.

 

Mellékhatások:

A kedvencem ebben a termékben az, hogy fájdalommentes – de komolyan! A múltban sok márkájú fogfehérítő csíkot kipróbáltam, és mindig fájtak a fogaim, különösen az alsó fogaim. Gyakran előfordul, hogy a csíkok használata után a fogaim érzékenyek bármilyen hideg italra, és enyhe lüktető érzésem van.

 

Ezzel a tollal nem éreztem semmiféle kellemetlenséget sem a használat során, sem utána, amíg használtam. Amikor először alkalmaztam, csak olyan érzés, mintha fogkrémet kennék a fogaimra. Miután becsukta a száját, lehet, hogy enyhe utóíze lesz a gélnek, de nem kell aggódni.

Az én eredményeim:

 

Olvasó, nem fogok hazudni neked: egész idő alatt azt gondoltam: “Ez egyáltalán nem csinál semmit. A fogaim ugyanúgy fognak kinézni, mint eddig”. Örömmel mondhatom, hogy meglepően tévedtem. A folyamat során nem néztem meg az előtte-képemet, és ma az előtte-utána képemet nézegetve megdöbbentett az eredmény. A fogaim határozottan fehérebbek, és a foltok is csökkentek egy kicsit. A felső fogaim különösen úgy ragyognak most, mint a gyémántok. Ezt a terméket nagyon könnyű használni, nem fájnak tőle a fogaim, ÉS jelentős eredményeket láttam!

 

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!