bordo-oszi-kormok

20+ Bordó Őszi Körmök, Amiket Érdemes Szem Előtt Tartanod 2022-ben:

A mai cikkünkben összeszedtük a legjobb bordó őszi körmöket!

 

Még a legapróbb szépségápolási kényeztetések is nagymértékben pozitívan befolyásolhatják a hangulatunkat. Van valami különleges abban, ha megcsináltatjuk a körmeinket, amitől tökéletesen összeszedettnek érezzük magunkat.

 

Ha olyan vagy, mint mi, egy stresszes nap közepén egy gyors pillantás a körmeidre egy finom, kissé tudatalatti megkönnyebbült sóhajjal tölthet el, különösen, ha olyan időtálló árnyalatúak, mint a bordó. Ez az őszi körömszínek kvintesszenciája, de ki követi már ezeket a szabályokat?

 

Mivel a legnehezebb döntés, amivel a körömszalonba tett kirándulásod során szembesülsz, a szín és a dizájn kiválasztása, hadd vegyük le a válladról a terhet ezekkel a bordó körömdizájnokkal, amelyekkel nem lehet hibázni.

 

Görgess le és nézd meg a legjobb bordó őszi körmöket, amelyeket most kipróbálhatsz.

instagram: @aliciatnails

Rubinvörös félholdak

 

Félholdas körmök a győzelemért. Párosíts egy mély bordót egy tűzpirossal, és nézd meg, milyen gyönyörűen találkozik a két világ.

bordo-őszi-körmök-félhold
instagram: @paintboxnails

Burgundi háromszögek

 

Ezt a kontrasztos bordó körömöt egy gyerekjáték barkácsolni. Kezdd egy halvány rózsaszín alaplakkkal (mi imádjuk az Olive & June 7-Free Nail Polish, $8, GH színben), majd egy vékony csíkos ecsettel fesd átlósan mindkét körmödre a választott bordó árnyalatot. Fejezd be fedőlakkal.

instagram: @chillhouse

Szögletes részletek

 

Itt egy másik menő megoldás a félhold alakú körmökre, egy másik formával a keverékben: mini négyzetekkel. Játssz a formákkal és az árnyalatokkal, mert mint láthatod, ez a színcsalád jól mutat együtt.

 

instagram: @betina_goldstein

Fél és fél

 

Néha egy lenyűgöző körömlakk megalkotásához még csak nem is kell minden egyes körmöt teljesen kifesteni. Ezzel a bordó körömöt ábrázoló ötlettel megtarthatod a színt mindkét köröm egyik oldalán, így negatív térhatást érhetsz el.

 

instagram: @jinsoon

Minimalista azték

 

Ha egy poros kék árnyalatot szeretnél feldobni, adj hozzá egy-két vonalat gyönyörű rubin színből.

 

instagram: @paragonnails

Bordó köröm körvonalakkal

 

A minimalista szívűeknek, akik szeretik a visszafogott dizájnt, ez neked szól. Emeld fel ökörvér manikűrödet egy semleges zafír árnyalattal.

 

instagram: @aliciatnails

Ívelt tippek

 

Ne feledd! A modern francia tippek szuper divatosak. Két kontrasztos szín rétegezésével igazán jól eltalálhatod a trendet.

 

instagram: @eleven2six_

Arany pelyhek

 

A burgundi önmagában is gyönyörű, de ha hozzáadod az arany pelyheket, az árnyalat még inkább szemet gyönyörködtető lesz.

 

instagram: @infinitybsalon

Csillámos bordó őszi köröm

 

Van még valakinek ünnepi hangulata? Az évszaktól függetlenül imádjuk, ahogy ez a csillámos akcentus köröm feldobja az egyébként egyszerű bordó körömlakkot.

 

instagram: @simplyperfectionbeauty

Holo bordó

 

Ez a holo dizájn a bordó szín lenyűgöző változata.

 

instagram: @paintboxnails

Ökörvér tippek

 

Ha szeretnéd a sötét körömszínt, de még nem állsz készen arra, hogy az egész körmödet a hangulatos árnyalatba öntsd, fontold meg ezt a nude és bordó opciót. Kezdd egy nude alaplappal, és egy csíkos ecsettel fesd fel a bordó akcentusokat.

instagram: @_beautycafenails

Közel fekete burgundi

 

Egy majdnem fekete, sangria színű manikűr mindig nyerő. A hosszú mandulavégekkel ez a szett extra vadító.

 

instagram: @jinsoon

Tigrisszerű

 

Vadnak érzed magad? Ez a minimalista tigrismink lehet, hogy pont a te ízlésednek felel meg. Szerencsére könnyen barkácsolható: Kezdd egy nude alaplakkozással, és egy csíkos ecsettel készíts két enyhén ívelt bordó csíkot két körömre.

 

instagram: @paintboxnails

Neon kontraszt

 

A mély árnyalatokkal párosított neon néha annyira jól esik. Menj a váratlan útra, mint ez a dizájn, és próbálj ki egy élénk aquát egy fülledt boros árnyalat mellett.

 

bordó-őszi-körmök-14
instagram: @tinybrushes

Burgundi hipnózis

 

Szeretnél hullámokat vetni a manikűröddel? Ez a hipnotikus arany és bordó körömöt ötlet megteszi a hatását. Kezdd egy bordó alaplappal, és egy fogpiszkálóval rajzolj tetszés szerinti metálos arany szögleteket.

 

instagram: @nails.by.vii

Matt mahagóni

 

Kísérletezz a matt textúrákkal ebben a színcsaládban. Mint ez a dizájn, házasítson össze egy matt mahagóni vöröset, a többit hagyja fényesre.

 

instagram: @nailsinc

Üres szívek

 

Imádjuk a negatív teret, így nem csoda, hogy ez az üres szív dizájn felkeltette a figyelmünket. Párosítsd a bordó akcentus körmöket feketével egy kis extra kontrasztért.

 

instagram: @paragonnails

Ökörvér kockás

 

Ez a fényűző oxblood dizájn a hagyományos kockás köröm megjelenésének modern változata, és mi odavagyunk érte.

 

instagram: @paintboxnails

Világos és sötét

 

Ezt a stílusos körömdizájnt hihetetlenül könnyű újraalkotni. Kezdd egy levendulaszínű tipp felfestésével. Ha megszáradt, fejezd be egy bordó háromszöggel. Profi tipp: használhatsz csíkos szalagot és csíkos ecsetet az egyenes szélek tökéletesítéséhez.

 

instagram: @paintboxnails

Lila akcentusok

 

A burgundi gazdag mélysége tökéletes párossá teszi az olyan világosabb színekhez, mint a lila. Ha ezt a megjelenést szeretnéd elkészíteni, kezdd a geometrikus bordó tippel, majd egy lila színű húzás következik alatta.

instagram: @chillhouse

Szaggatot Bordó Vonalak

 

Ki gondolta volna, hogy a szaggatott vonalak ilyen elegánsan nézhetnek ki? Imádjuk, ahogy a bordó kontrasztot alkot ezzel a halvány rózsaszín manikűrrel.

 

instagram: @aliciatnails

Kéttónusú tippek

 

Ezek a modern francia tippek a körmök végére tartják a színt, miközben egyenes (szemben az ívelt vonalakkal) választanak. Más szóval, könnyebb újraalkotni őket, mint a hagyományos íves francia manikűröket.

 

20+ Bordó Őszi Körmök, Amiket Érdemes Szem Előtt Tartanod 2022-ben

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!