Az Ideális Férfi 11 Tulajdonsága És Ezek Nem Azok, Amire Számítottunk:

Az ideális férfi, akinek izmos teste van, és olyan bölcs, mint egy öregember és olyan bátor, mint egy harcos, csak az internetes posztokban él. Minden nőnek megvannak a maga jóképűségi kritériumai, de a tudósok folyamatosan próbálják megtalálni az ideális férfi képét.

Ma a férfi vonzerő 11 jellemzőjéről mesélünk tudományos szempontból. A tények egy része rendkívül meglepő.


1. Vastag szemöldök és szögletes áll

Ezek a férfias férfiak legfőbb jellemzői. A nők előnyben részesítik az ilyen tulajdonságokkal rendelkező férfiakat, amikor hosszú távú kapcsolatot keresnek. Reméljük, a férfiak nem fogják úgy festeni a szemöldöküket, mint a nők, miután elolvasták ezt a tudományos megállapítást.

2. Szakáll

A tudósok érdekes kutatást végeztek, hogy megtudják, hogyan befolyásolja az arcszőrzet a férfi jóképűségét. A nőket arra kérték, hogy értékeljék a különböző arcfrizurájú férfiakat. Voltak tisztára borotvált férfiak, férfiak világos borostával, férfiak sűrű borostával (ami a 10. napon jelenik meg) és férfiak sűrű szakállal. A nők leginkább a vastag borostájú férfiakat kedvelték, mert az érettséggel és a férfiassággal társították őket.

3. Sebhelyek

A tudósok nőknek mutattak fotókat olyan férfiakról, akiknek voltak hegek az arcán, és akiknek nem voltak. Néhány nő azt feltételezte, hogy a hegek erőszak következményei (valójában photoshoppolták őket). Úgy tűnik, hogy a golyó okozta sebek vonzóbbak, mint egy biciklis esésből származó sérülések.

4. Szégyenlős mosoly

Ha a férfiak jóképűbbek akarnak lenni, a mosolyuknak szemérmesnek kell lennie. Még jobb, ha az arcukon a szégyen és a méltóság nyoma is látszik. A tudósok szerint ez a magyarázat arra, hogy a nők miért szeretik a rosszfiúkat. A tudósok azt is bebizonyították, hogy egy nő mosolya hatalmas eszköz, ha arról van szó, hogy elrabolja egy férfi szívét.

5. Kor

Ha egy nőnek egy jóképű férfi és ugyanez a férfi valamivel idősebb korban döntenie kellene, akkor a második változatot választaná. Az emberek bölcsebbek, magabiztosabbak és függetlenebbek lesznek, ahogy öregszenek. A férfi kora nem igazán befolyásolja a termékenységet (ez az életmódtól is függ), ezért nem jelent kockázatot, ha egy nő idősebb partnert választ. A tudósok ezt a tulajdonságot George Clooney-effektusnak nevezik.

6. Takarékosság

Nagyon romantikus dolog mindent eladni, hogy milliónyi virágot vehessünk, de nem minden nő értékeli az ilyen akciókat. A nők azokat a férfiakat részesítik előnyben, akik tudnak spórolni, és nem azért, mert esetleg több megtakarításuk van. A takarékos emberek ugyanis azt a benyomást keltik, hogy nagy önkontrollal rendelkeznek, és ez növeli a vonzerejüket.

7. Háziállatok

Amikor egy nő meglát egy férfit a háziállatával, a tudósok biztosak benne, hogy azt gondolja: “Ha a férfinak háziállata van, akkor valószínűleg képes lesz gondoskodni a gyerekeinkről és rólam is”. És ezért találják a nők az ilyen férfiakat vonzóbbnak. De szerintünk ez csak azt jelzi, hogy a férfi jó ember.

8. Piros ruhák

Valószínűleg már hallottál róla, de megismételjük. A tudósok bebizonyították, hogy a piros ruhás férfiak vonzóbbak a nők számára. Egyébként a nők is növelik az esélyeiket, ha piros ruhát viselnek.

9. Hangszeren játszani

Még egy hasznos kísérlet. Egy és ugyanaz a férfi nők telefonszámait kérte. Különböző helyzetekben üres kézzel, gitárral és tornazsákkal volt.

A nők 35%-a, akiket a gitárral kezében lévő férfi kért meg, megadta a telefonszámát. Az üres kezű férfi által felkért nők 14%-a válaszolt pozitívan. A tornazsákot tartó férfival csak a nők 9%-a osztotta meg a telefonszámát. De mi lett volna, ha a férfinél harmonika van?

10. Testszag fokhagymaevés után

Alig hisszük el, de íme néhány tény. A férfiakat 2 csoportra osztották: az első csoport kenyeret és sajtot evett, a második csoport pedig kenyeret, sajtot és 12 gramm (0,42 oz) fokhagymát. Ezután megkérték őket, hogy tartsanak vattakorongot a hónuk alatt, és ne használjanak dezodort egész nap. A nők ezután megszagolták a betéteket, és arra a következtetésre jutottak, hogy a “fokhagymás” betétek illata jobb volt.

11. Humorérzék

Egy bárban néhány srác (színész) és egy átlagos lány ült a szomszédos asztalnál. Az egyik srác elmondott egy viccet, majd odament a lányhoz, és elkérte a telefonszámát. Ezután megvárták, hogy egy másik lány érkezzen. Az egyik srác ismét elmondott egy viccet, de a másik (nem a mesélő) srác odament a lányhoz. Hatvanszor megismételték a kísérletet.

Összességében az a férfi, aki viccet mesélt, sikeresebb volt a számok megszerzésében. A lányok azért adták meg a telefonszámukat, mert a srácok vonzónak, sőt intelligensnek tűntek. Teljesen egyetértünk az eredményekkel. És te mit gondolsz?

idealis_ferfi

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!